PS – ainoa vaihtoehto

Kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmen (ps.) pääkirjoitus Peruskuusamolainen-vaalilehdessä.

Kuntavaalien asetelma Kuusamossa on nyt erityisen helppo ja riisutun yksinkertainen. Yksinvaltaa vuosisadan verran käyttänyt keskustapuolue on kannatusaallonpohjassa ja sisäisesti hajallaan. Vihervasemmiston kainaloon puolestaan on liimautunut kokoomus kd-kainalokäpysineen ja ainoaksi todelliseksi vaihtoehdoksi nykymenolle jää yksinomaan Perussuomalaiset!
Helpoksi menee – niin meille vaihtoehtoihmisille kuin äänestäjillekin. Äänestämällä Perussuomalaisia, saa sitä, mitä tilaa. Sen sijaan hukkaamalla ainoansa laajapohjaisille laineille, saa porvariäänellä pahimmillaan tulipunaisen lisäluottamuspaikan ja vasemmistoa tukemalla tulee tahtomattaankin edistäneeksi laitaoikeiston luokkavihollisten lisävaltapyyteitä.

Poliittinen sekasikiö

Yhteisten asioiden hoidossa päämäärän pitää olla kirkkaana silmissä. Neljään maaliin politiikkaa pelaamalla harhautetaan vaalijallittamalla kansaa. Ääni menee sellaisen mandaattimankelin läpi suoraan luottamuspaikkalinkoon, missä tulos sataa mihin sattuu laariin, pahimmillaan poliittisille päävastustajille ja päinvastaisen aatepohjan edistämiseen.
Perussuomalaiset on Kuusamossa ainoa todellinen vaihtoehto. Kuusamoa on hallittu vuosikymmenet vaihtoehdottomalla kunnalliskonsensuksella ja sen jäljet ovat hirvittävät. Aina on löytynyt yksi ahne porvari, jolle on riittänyt pelkkä henkilökohtainen etu ja keskustapuolueen pöydältä varissut varapuheenjohtajan paikka omien unelmiensa täyttymykseksi.

Priorisointiin pystyttävä

Kuntataloudessa asiat ovat kuitenkin vastakkain niin kauan kuin rahaa ja toimintaedellytyksiä on käytettävissä rajallisesti. Jokainen jonnekin laitettu euro on aina muualta pois – itse asiassa hyvin monesta paikasta. Tämä reaalitosiasia rahovarojemme rajallisuudesta edellyttääkin kunnallista priorisointia, missä asiat ja tarpeet asetetaan tärkeysjärjestykseen.
Marssijärjestyksen määrittely puolestaan pohjautuu arvovalintoihin. Perussuomalaiset edustavat kantaa, missä peruspalvelut asetetaan aina kunnallisten palatsien rakentamisen edelle. Velkainen kunta ei ole itsenäinen kunta.

Muutoin olen sitä mieltä, että Kuusamo on pelastettava!

Joukamo Kortesalmi (ps.)
kaupunginvaltuutettu

+3
joukamokortesalmi
Perussuomalaiset Kuusamo
Ehdolla kuntavaaleissa

Perämetsien mies, joka vastustaa viimeisen asti kaikkinaista metsäholhousta. Maaseudun metsätalousyrittäjä ja jatkojalostaja, jolle metsänkasvatus on: ammatti, elinkeino, työ, harrastus ja intohimo.
Kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu