Globaali ilmastonmuutos totta vai tarua.Hmm…. tutkitaampa asiaa

 

Laitan esille  sateliitti keskilämpötilakaavioita NASA GISS, NOAA NCDC, ja Hadley HadCRUT  ja vertailen niitä keskilämpökaaviohin jossa tropiikki,  pohjoinen-,eteläinen pallonpuoliskot ovat eriteltynä erikseen jotta nähdään onko tämä globaali lämpötilan muutos vai ei,ajanjakso on 1979-2009  ja se on se ajanjakso jossa suurin lämpötilan muutos on IPCC mukaan tapahtunut.Lisäksi laitan El Nino tapahtúmat kyseiselle ajankohdalle.
1.Yhdistetty sateliittikaavio
1.Yhdistetty sateliittikaavio jossa Nasan gissillä on korkein 0,49 °C ja UAH MSU 0,2  °C on pienin lämpötilan muutos tämän 30 vuoden jakson aikana.
Eriteltynä pohjoinen,etelä ja tropiikki
2.Eriteltynä pohjoinen-,eteläpallonpuolisko ja tropiikki

 

3.El Nino ja La Ninan jaksot

Tässä nähdään selvästi että tämä ns. globaali ilmastonmuutos ei olekaan niin globaali vaan ainoastaan pohjoisen pallonpuoliskon lämpeneminen El Nino 97/98 takia joka selvästi näkyy kaavioissa.Hajontakin on aika suurta näiden eri laitosten välillä eli lämpötila nousu 0,2- 0,49°C  30 vuoden aikana.Jokainen voi tuosta vetää johtopäätöksen jos eteläinen ja tropiikki eivät ole lämmennet niin se o,2 °C  keskilämpötilan nousu on aika oikea luku 30 vuoden aikana joka on se jakso jossa ilmaston muutokset hyväksytysti mitataan.

Laitan muutaman linkin videoihin jota kannattaa katsoa,niissä käydään läpi miten keskilämpötiloja järjestelmäisesti vääristellään:

 

 

 

 

Viimeisenä videona Willie Soon kertoo auringosta vähän enemmän kui muut

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu