Halpaa bensaa ja dieseliä

Sekoitusvelvoite

Ruotsin hallituspuolueet pitävät kiinni lupauksistaan.

Hallitusneuvotteluissa Tidö-osapuolet sopivat tannoin sekoitusvelvoitteen alentamisesta EU:n korkeimmalta tasolta EU:n vähimmäistasolle. 

Ratkaiseva kysymys on kuitenkin ollut biopolttoaineen määrä seoksesssa. Nyt on hallituksessa päästy yhteisymmärrykseen ja vuoden vaihteessa polttonesteiden sekoitusvelvoite laskee 6 prosenttiin, sekä bensiinin että myös dieselin osalta.

Mielenkiintoista onkin nähdä, paljonko Ruotsin pumppuhinnat tippuvat vuoden vaihteessa. Yleisesti puhutaan jopa 5 kruunun hinnan laskusta.

Kuluttajat, kauppa ja teollisuus kiittävät !

Sossut ja miljöpartiet eivöt kuulemma tykkää tästä( kään ) hallituksen ratkaisusta. Ikävää ilmeisesti, ettei kansalaisten kurittaminen saakaan jatkua.

Autokauppiaat taas ovat nyt huolissaan, koska nyt kansalaiset eivät ostakaan  niitä sähköautoja, vaan ajavat mokomat edelleen halvoilla ja erittäin toimintavarmoilla ja mukavilla dieseleillä.

Ilmasto se vaan jatkaa muuttumistaan , kuten se on tehnyt aina ja iankaikkisesti, huolimatta ihmisen rimpuiluista. Amen.

 

Bilhandlarnas kritik: Färre vill köpa elbil när dieselpriset sjunker | SVT Nyheter

 

Muoks. Mielenkiintoista näin sivusta seurata, mitä tekee Orpon johtama uusi hallitus käytännössä vähentääkseen kansalaisiin kohdistettua kurjistamista.

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu