Kehitysapu Venäjää tukeviin maihin saa jatkua ?

Hallitus 2019 / IL kuva

YK:n yleiskokous vaatii Venäjää vetämään joukkonsa Ukrainasta ”välittömästi” ja ”ehdoitta”. Sodan tuomitseva päätöslauselma hyväksyttiin selkein lukemin erityisistunnossa New Yorkissa myöhään torstai-iltana Suomen aikaa.

141 maata 193:sta, ml. Suomi äänesti päätöslauselman puolesta.

Venäjän lisäksi päätöslauselmaa vastaan äänestivät siis Valko-Venäjä, Pohjois-Korea, Syyria, Eritrea, Mali ja Nicaragua. Samat maat ovat myös aiemmin äänestäneet YK:ssa Venäjän mukana.

Lisäksi 32 maata jätti äänioikeutensa käyttämättä. Niiden joukossa olivat muun muassa Intia ja Kiina, jonka häilyvä rooli sodassa on herättänyt kysymyksiä pitkin vuotta. – IL

Pitkäänköhän aikaa ja tupakka kuluu, ennen kuin  ao maiden johtajat hoksaavat, kuka on Ukrainan sodan oikea syyllinen ?

Huhtikuussa opposition toimesta tehtiin tärkeä Toimenpidealoite jonka tarkoituksena oli lopettaa kehitysapu Venäjän rikollisia tukevilta mailta. 

Ylipäänsähän ei voi olla niin, että velalla elävä Suomi  tuhlaa täysin vastikkeetonta rahaa ( ilman minkäänlaista seurantaa ja ohjausta, ) maille, jotka tukevat Venäjän tekemää kansanmurhaa ja tuhotyötä. Tuon luulis olevan itsestään selvää. Etenkin maan Hallitukselle.

Oletteko Ville Skinnari, Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri,  jo saaneet mitään em asian tiimoilta aikaiseksi ?

Nämä kuusi maata tukevat Venäjää sodan vuosipäivänä

Suomi velkaantuu, Marinin hallitus lapioi kehitysapuun 3,4 miljoonaa euroa joka päivä – suomalaiset maksavat jopa Etiopian sääennustukset – Suomen Uutiset

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu