Saksalainen kyvyttömyys ja haluttomuus

 

USA ja GB avustavat pyyteettä ja ehdoitta Ukrainaa.
Samoin EU n Venäjän rajanaapurit tekevät kaikkensa, ettei Ukraina tuhoutuisi. Ymmärtääkseni saksalaiset eivät ole hekään Ukrainan avustamista vastaan, joten sekään ei ole selitys Scholzin neliraajajarrutukselle.

Saksan Leopardit kuulemma ovat aivan rikki, eikä niitä voi siis käyttää. Tämä selvä, mutta  Scholz haluaa estää myös muiden maiden avustustoiminnan ? Kummallista on tämä kyllä.

Syitä en moiseen osaa sanoa, mutta ehkä Olaf Scholzin historia kertoo jotain :

”Scholz liittyi SPD:hen opiskelijana 1975. Vuosina 1982−1988 hän oli SPD:n nuorsosialistien (Jusos) varapuhemies ja 1987−1989 International Union of Socialist Youthin varapresidentti. Hän tuki Jusoksen marxistista siipeä ”Freudenberger Kreis”, ja vaati kapitalistisen talouden lopettamista.[6] Hän arvosteli ”aggressiivis-imperialistista” Natoa ja sosialistien ja liberaalien yhteishallitusta.[7]

Hubertus Knabe Itä-Saksan nuorisojohtaja kertoo Scholzin olleen niitä, jotkausein halukkaita yhteistyöhön kommunistien kanssa.

SPD:n nuorisosiivessä Scholz toimi radikaalien marxistien puhemiehenä ja hyökkäili usein nuorten ei-marxilaista enemmistöä vastaan.[8] Scholz kävi 9 kertaa Itä-Saksassa, joka vapautti hänet rajamaksusta ja jonka kakkosmies Egon Krenz otti kahdesti Scholzin vastaan.

SPD:n nuorisojärjestö Jusos myös vaati, että Neuvostoliitto ”laittaisi paljon enemmän ydinohjuksia Yhdysvaltojen ovelle” wikip.

Pantteri ei pääse pilkuistaan, mutta pääseekö Leoprdit töihin.

 

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu