Suomi pelastaa ( jälleen) maailman

Ruotsin hallitus laskee sekoitusvelvoitteen bensiinin ja dieselin osalta EU:n korkeimmalta tasolta EU:n vähimmäistasolle, eli kuuteen prosenttiin. 

Edellinen on todella hyvä piristysruiske kaikille ja samalla polttonesteiden hintojen lasku pienentää myös inflaatiota. Win-Win.

Suomesta kuultua : ’Liikennepalvelukauppiaat ry:n toimitusjohtaja Jari Salonen pitää mahdollisena ruotsalaisen dieselin pumppuhinnan putoamista ensi vuonna jopa 1,30 euron tietämille, koska uusiutuvien jakeluvelvoite dieselissä laskee siellä rajusti. Salosen mielestä ministeri Timo Harakka (sd) on ”rakentanut jakeluvelvoitepommin seuraavalle hallitukselle”. / ’ – US 26.5

Nykyisen hallituksen tekemien ratkaisujen tappavasta ikeestä ei siis niin vaan päästäkään. Polttonesteiden hintojen nousu on siis Suomessa todennäköistä. 

Kuinka paljon polttonesteiden seostaminen ’ Bio ’ polttoaineilla sitten oikeasti vaikuttaa maailman CO2 päästöihin. En tuota jaksa laskea, mutta veikkaan, että puhutaan promilleista, tai promillen osista. Hyvä samalla muistaa, että

Ilmakehässä hiilidioksidia on noin 0,039 % eli 390 ppm kaikista kaasuista. ( aika vähän ) 

Johtopäätös : Maailma pelastuu suomalaisten toimesta. 

Bensan hintaan piti tulla vuodenvaihteessa 20 sentin korotus, mutta nyt tilanne voi muuttua | Yle Uutiset

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu