Tarttiskos jo laittaa perseet penkkiin ja pensselit santaan ?

Kuva : AKT n toimitilat / Hakaniemi. Wikip.

Liitot lakkoilevat, ettei demokraattisesti valittu hallitus pääsisi toteuttamaan tarpeelliseksi katsomiaan säästötoimia. Ilman ao säästöjä Suomen talous sakkaa edelleen.

Suomen Pankin tiedote

Suomi on kenties vaarassa joutua Brysselin vierihoitoon. Vierihoidossa  olevan maan talous kyllä saadaan kuntoon, mutta se kyyti on kylmää ihan kaikille.

En tiedä, pitäiskö nyt oikeasti itkeä, vai nauraa, kun vasemmisto ja sossut ovat mobilisoineet myös AY liikkeen yhteisesti nakertamaan Suomen eduskunnan valitseman hallituksen toimia.

SAK suunnittelee suunnittelee yleislakon kaltaisia toimia / IL

Suomen ja suomalaisten menestyminen ja hyvinvointi perustuu pääosin yritystoiminnan kannattavuuteen ja työntekoon. Yrittäjät voivat  lopettaa, jos / kun liiketoiminnasta Suomessa tulee liian vaikeaa, tai tuottamatonta.

Kaikki eivät voi mennä kunnalle duuniin, mutta kortistoonhan Suomessa mahtuu kyllä väkeä.

Ei siis syytä huolen.

Rakennusliike lopettaa / IL

Loppukevennys

Hakaniemessä heiluu viikate.

AKT aloittaa muutosneuvottelut, jotka voivat enimmillään johtaa yhdeksän henkilön irtisanomiseen taloudellisin tai tuotannollisin perustein. Arvioitu rakenteellinen säästötarve vuodelle 2024 on 600 000 euroa / STT

Kaikkien SAK n alaisten liittojen työntekijät !!

Nyt laitetaan ammattiliitoissa yhdessä perseet penkkiin. AKT n towerien puolesta. Liitoilla on kyllä rahaa ja tuulesta temmatut valheelliset säästökaavailut eivät saa ajaa osaavia towereita perheineen perikatoon.

 

 

 

 

 

 

 

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu