Tuulella käyvälle epävarmuudelle luotettava ja pitkäikäinen kaveri.

Wärtsilä moottori 31

Energiapula on jo astunut Euroopan huoneisiin.

Kova panostus sattumanvaraisiin energialähteisiin ( tuuli, aurinko ) ei näytä, odotuksista huolimatta, toimivan. Siitä osoituksena vallitseva energian hintakehitys. Nyt on myyjän markkinat, koska kysyntä ylittää tarjonnan. Poliitikot vastaavasti eivät ole olleet riittävän pitkänäköisiä  päätöksissään. Itse aiheutettu päänsärky tulee myös hyvin kalliiksi lääkitä. 

Samanaikaisesti kotimainen palkittu  Wärtsilä 31 – maailman tehokkain moottori niittää mainetta maailmalla toimintavarmana ja energiapihinä voimanlähteenä. Moottori tuottaa tasaisesti energiaa, ja juuri silloin kun sitä tarvitaan. Kulutus ohjaa tarjontaa, eikä päinvastoin. 

Moottori toimii mainiosti raskaalla polttoöljyllä, meridieselpolttoaineella, viskositeetiltaan alhaisilla tai vähärikkisillä polttoaineilla, nesteytetyllä maakaasulla, etaanikaasulla tai petrolikaasulla. Esim. maatalouden tuottama biokaasu on hyvä energialähde. Samoin alueellisten jätteiden kierrätyskeskusten kautta kerättävä kaasu saataisiin tehokkaasti ja paikallisesti hyödynnetyksi. 

Ruotsissa tilalliset ovat jo hoksanneet tilakohtaisesti biokaasun käytön edut. 

Lehmänpaskasta kaasua

Biokaasun käyttö alueellisesti keskitettynä tulisi kuitenkin todennäköisesti paikallisia investointeja halvemmaksi. 

Wärtsilälle suurtilaus kuudesta voimalaitoksesta – tukee uusiutuvan energian integrointia Italian energiamarkkinoille

Mikä estää NYT terveen järjen käytön EU Suomessa ?

Btw. Wärtsilän myyntimiesten kannattaa bookata reissu myös Ruotsiin, koska Ruotsissa mm ssa valmistava raskas teollisuus pelkää taas talvea. Myyntiargumenttien keksimiseen ei tarvi edes mielikuvitusta. Referenssejäkin on. 

Suomalaiselle osaamiselle on nyt kysyntää.

+10
joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu