Wanhat toimimattomat lait joutavat roskiin

Sekametsä / wiki

Venäläiset toimivat nykyään jo ihan markkinoinnin perusohjeiden mukaan : Ennen varsinaista liiketoimintaa ja suurta taloudellista panostusta on tehty kustannustehokas ja kevyt pilotti.

Nähdyn ja koetun perusteella Kremlissä tehdään sitten jatkosuunnitelmat.

 

Venäjän ulkoministeri Lavrov. Photo, Getty imag

Kolmen – neljän kuukauden kuluttua Suomen metsissä ei ole lunta, ei jäätä. Lämpöäkin riittää kulkijoiden tallustella muutama kilometri keväisessä metsässä kohti länttä,  etenkin kun kulkija tietää pääsevänsä ilmaisen elatuksen piiriin määräämättömäksi ajaksi metsäretken päätteeksi.  Venäjällä on lähtökuopissa valtava määrä Suomeen lähtijöitä, joille vaihtoehtona on meno Ukrainan rintamalle.

Itärajalle tulevat tietävät myös hyvin, että Suomessa noudatetaan kirjaimellisesti mm ssa  1951 Geneven pakolaisten oikeusasemaa koskevaa yleissopimusta. Asylum on tatuoitu jokaisen kulkijan aivoihin. Taikasana poistaa valtion rajarikoksen seuraukset kätevästi.

Ao sopimusta  ei kuitenkaan ole tarkoitettu mahdollistamaan välineellistettyä sotaa ihmisillä ja nykytilanteeseen sopimaton, muuttumaton sopimus tulee irtisanoa asap. Sopimustekstin muuttaminen kun kestää varmasti vuosia. 

Ei yllätys : Suomessa on jälleen nukuttu Ruususen unta 

Sipilän hallitus ei tehnyt kutsuhuudon jälkeen ongelmalle yhtään mitään, Marinin hallituksella oli ihan muut intressit, kun rahaa oli ja nykyhallituksella taas on aika mennyt pesukarhujen pesemiseen ja natsijahtiin. 

Suomen hallituksen ja parlamentin tulee viimeistään nyt yhdessä panostaa oikeasti rajan valvonnan tehostamiseen. Luulis Suomen tulevaisuuden olevan yhteisen intressin.

Yli 1.300 km on toki valtava haaste, mutta rajasta voidaan tehdä myös este. Varusmiehiä löytyy, rajalle lisäväen rekrytointi on sekin hyvä vaihtoehto. Rahasta ei voi olla pulaa, koska jokainen rajan yli tulija ja maahan jäävä maksaa miljoonan.

Ottawan sopimuksen purkaminen ja raja -alueen kyltittäminen miinavaara kylteillä on aito ja toimiva hidaste. Kaksi metriä korkea puutarha-aita taas on pelkkä hidaste ja naurun aihe. 

Myös Virossa ollaan Venäjän uhasta terveellä tavalla huolissaan 

Haittamaahanmuuton hintalappu 3,2 miljardia euroa vuodessa – Pauli Vahtera: ”Katsokaa, mitä olette tehneet Suomelle” – Suomen Uutiset

Pilkattu ”kanaverkko” sai päälleen natolankaa – tältä Imatran uusi raja-aita näyttää nyt – MTVuutiset.fi

https://www.verkkouutiset.fi/a/virolainen-kansanedustaja-valayttaa-itarajan-miinoittamista/

Avoimien rajojen aika | Uusi Suomi Puheenvuoro


Emme todellakaan elä enää YYA aikaa.Venäjästä on tullut valitettavasti Suomen vihollinen. 

 

jk. Joku koiranleuka kysyi X ssä  : Voisiko Halosen ja sen katin vaihtaa niihin maamiinoihin.

Se olisi aito Win Win.

 

joukorep
Sitoutumaton

Juttua ja omia mielipiteitä ajankohtaisista asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu