Kiitos HUS:n sydänsairaalan loistavasta hoidosta – Suomi on hieno maa

Olen ollut tähän asti perusterve 70 vuotias mies. Mitään merkittäviä sairauksia ei ole elämässäni ollut. Heinäkuun lopulla Helsingin kaupungin terveyskeskuslääkäri lähetti minut Meilahteen sairaalaan sisätautilääkärin tutkittavaksi jatkuvan vaihtelevan kuumeen vuoksi. Perusteellisissa osaavissa tutkimuksissa paljastui minulle järkyttävä tilanne. Minulla oli hampaista lähtenyt bakteerin aiheuttama verenmyrkytys, joka oli edelleen aiheuttanut sydämeen tulehduksen. Minut siirrettiin Meilahdessa sijaitsevaan HUS:n sydänsairaalaan.Sairaala oli puitteiltaan kuin korkealuokan hotelli.Huoneet hyvin varusteltuja siisteine kylpuhuoneineen. Potilaiden tilan seurantalaitteet varmasti kansainvälistä huippuluokkaa. Henkilökunta todella osaavaa ja ystävällistä. Kahden viikon vahvan antibiootti hoidon jälkeen verenmyrkytys voitetettiin. Sydämen tulehduksen hoitoa jatketaan kotisairaallassa ympärivuorokautisella suoneen annettavalla antibiootilla. Hoitaja käy kotona vaihtamassa antibiootti pullon ja katsastaa kunnon. Lääkäriin ja hoitajiin saa tarvittaessa nopeasti yhteyden. Alkuaan vakavan tilanteen hoidon ennuste on syyskuun alkuun menessä hvvä. Toivottavasti hoidon ennuste toteutuu. Vakavassa tilanteessa julkinen perusterveydenhuoltomme ja HUS:n vastuulla toimiva erikoisairaanhoitomme toimii erinomaisesti. Kohtuullisilla kustannuksilla saa peruskansalainen maailman huippuluokan hoitoa.

Suomi on hieno maa. Puolustuspolitiikkamme tutkimusta harrastavana voi todeta, että tätä maata kannattaa puolustaa. Demokraattisen päätöksenteon järjestelmämme on mahdollistanut meille varallisuudesta riippumatta mahdollisuuden korkeatasoiseen koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Kiitokset HUS:n sydänsairaalan ja Helsingin kotisairaalan hoitajille ja lääkäreille erinomaisesta hoidosta keskellä paljon työtä aiheuttavaa korona pandemiaa.

0
JoukoSillanpaa
Sosialidemokraatit Helsinki

Valtiotieteen maisteri, väitöskirjan valmistelua Suomen kokonaismaanpuolustuksen historiasta Helsingin yliopistossa, Itäkeskuksen sosialidemokraattien varapuheenjohtaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu