Älä pidä muita jumalia – vain tiedettä

Kun syntyy uskonto tai ideologia, niin vanhaa aletaan yleensä syrjäyttämään ja vainoamaan. Evoluutio-usko oli uusi alku irrottautua vanhoista jumaluskoista, sitten kansanperinteistä ja uskoa olevansa vapaa uskoista, vaikka lopulta usko olikin vain muuttanut muotoaan.

Tiede-”uskoisuutta” ajetaan jopa lain voimalla valta-”uskoksi”, joka muuttaisi ihmisten primaariset kokemuksetkin vääriksi tai kielletyksi.

Osa poistaisi uskonnon opetuksetkin myös kouluista ja tilalle tulisi oppiaineeksi ”tiede”, jolla tunnilla lapsille listataan: ”väärät opit, ammatit ja uskot”. Lieneekin ensimmäinen oppiaine länsimassa, jossa pyritään ”vastustamaan, välttelemään ja tuomitsemaan” ihmisryhmiä ja ammattialoja. Yksi asiaa ajava on: opettaja/ eettisen neuvottelukunnan puheenjohtaja/ skeptikko, https://www.vartija-lehti.fi/tolkkua-nykymenoon/, Arno Kotro.  

Tiedeuskoisuutta hallitsevat paljolti suurteollisuudet ja raha. Suurteollisuuden kolehtia ja toimintaa ylläpitävät portaallisesti: yliopistot, professorit, lääkärit, toimittajat ja skeptikot. Heistä harva, jos kukaan lopulta tietää: mitä puolustamansa monopolitiede tarkemmin sisältää, mihin se laajetessaan johtaa ja kuka siitä kantaa vastuun?

Sitä on jo mahdotonta arvioida, kuinka moni vuosittain kuolee ”turhaan” sen johdosta, että heitä tieteen nimissä kielletään tukeutua mihinkään muuhun kuin patenttilääkkeisiin. On kuitenkin arvioitu, että tieteellisissä hoidoissa 1/100 saa vakavan haitan, ja 1/1000 halvaantuu tai kuolee lääkehoitohaittaan/ hoitovirheeseen – myöskin ei vakavien sairauksien hoidoissa.

Ja kun tutkitusti vain 11 % lääketieteen hoidoista antaa kiitettävän avun, niin pitkäsikö asenteiden sijaan hoitaa enemmän kehoa tukevilla hoidoilla? Väitän että tulos yllättäisi. Muutos parempaan tarkoittaisi asennemuutosta, professorien uudelleen kouluttautumista, lääketeollisuuden voimakasta vastustusta, mutta kansan parasta.

Tiedeuskoisuus on lisääntyvästi kuluttamassa myös verorahat (jo yli 20 miljardia/v.), sitomassa ihmiset kiinni järjestelmään, joita ilman ei pian elä, koska meidät asteittain kahlitaan lääkehoitoihin. Lääkkeetön ihminen on pian harvinainen ja ”vastuuton”. Uskonkin, että 50v. päästä pysyvä lääkitys alkaa jo syntymästä.

Medikalisoituminen on jo nyt tiedettyjen arvioiden mukaan aiheuttamassa maailmassa massakuolemia, joita on arvioitu tapahtuvan lähivuosikymmeninä miljoonille ihmisille ja pahimmillaan muuntuneet bakteerit aloittavat lopun alun.

Jos ei COVID9 ollut lähtöisin laboratoriosta (josta sen epäilen, koska, miksi virus ei olisi löytänyt käyttöeläimistä ihmiseen jo tuhansien vuosien aikana aiemmin?), niin oli ainakin tuhoisin niissä maissa, joissa antibiootteja oli käytettä paljon https://www.hs.fi/tiede/art-2000006464588.html. Ihmisille on pian käymässä kuin intiaaneille, paitsi että kuolemme itse heikennettyyn vastuskykyymme.

Syy ja seurauslista huimasti lisääntyneissä sairauksissa on jo nyt loputon: allergiat, käytöshäiriöt, diabetes, syövät, masentumiset… (paljon aiheesta luennoinut prof. Pentti Huovinen). WHO on myös yrittänyt jäsenmailleen neuvoa lisäämään vaihtoehtoisiin hoitoihin ohjaista, joka vähentäisi lääkekuormitusta ja moninaisia haittoja, mutta ei, kun asia muuttuu uskonnolliseksi, asiasta ei neuvotella.

 

 

jouni jämsä

CAM-terapeutti, kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu