Älkää länsimaat enää tukeko maailman oppositioita

Valko-Venäjästä on pian tulossa katastrofi koko maailmalle, jos länsimaat lähtevät taas tukemaan tulevia kapinallisia. Eikö Irakista, Syyriasta, Libyasta ole mitään opittu? Muiden maiden ei pidä sekaantua toisten valtioiden asioihin tai syntyy sotia. Mitä suurempi tuki, sitä enemmän se kiihottaa oppositiota riehumaan ja sitä ennemmän valta joutuu vastaamaan.

Eivät diktaattorit luovu vallasta kuin pakon edessä ja varsinkaan jos armeija tukee heitä. Mutta ulkopuolisen tuen myötä, on pian taas satojen tuhansien ihmisten kuolemaan johtava sisällissota pysytyssä, kuten hallitsemattomat pakolaisjonotkin.

Diktaattorit elävät aikansa ja heidän jälkeen voi syntyä uusi hallinto, mutta usein yhden diktaattorin kaataminen aiheuttaa paljon suuremmat vahingot, kun diktaattorit ovat yhteensä aiheuttaneet.

Pian voi Venäjäkin saada tarpeekseen tästä länsimaiden poliisina ja tuomarina olosta, vaikka juuri länsimaiden johtaja: Yhdysvallat on aiheuttanut ne suurimmat konfliktit, sodat ja turhat kuolemat sitten toisen maailmansodan jälkeen ja maailmansodassakin atomipommeillaan.

Onkin syytä pelätä eniten länsimaiden toimia ja ylimielisyyttä seuraavan suursodan syttymiseen, kuin esim. Venäjää, Pohjois-Koreaa, Lähi-Itää tai Kiinaa – joiden mitta voi kyllä pian täyttyä: Nato-uhkista, valtioihin kohdennetuista boikoteista ja yleisesti Länsimaiden puuttumisesta aina muiden asioihin.

Toivottavasti hallitus tai Presidenttimme ei lähde mukaan näihin talkoisiin ja jatkuviin Venäjien tuomitsemiseen. – Tai riehuvien äärivasemmistojen tukemiseen länsimaissakaan.

jouni jämsä

Kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen. Epäoikeudenmukaisuutta on Suomessakin yllättävän monessa ja ihmiset manipuloidaan ajattelemaan asioista määrätysti. Eriarvoisuus on valikoidun moralisoinnin johdosta suurempaan kuin koskaan ennen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu