Ihmisten perusoikeuksia ovat puolueista rajaamassa…

Kokoomusnaiset, Kokoomusnuoret, Vihreät, Vasemmistoliitto ja Kristillisdemokraatit. Suomeen lääkäreiden ajama ja politiikkoihin manipuloitu puoskarilakihanke – estäisi diagnoosin saaneita kansalaisia hoitamasta itseään enää monipuolisesti tai halutusti.

Viimeksi asiaan virallisemmin kytkeytyi Vas. ja Vihr. https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000007808632.html

Kyseinen kieltolaki olisi paljon enemmän ihmisten perusoikeuksiin koskeva kuin esimerkiksi alkoholin kieltolaki, jossa käyttöä saattoi vielä perustella ympäristöön koskevilla haitoilla.

Mutta ihmisten omia valintoja: itsensä hoitamiseen tai hoitamatta jättämiseen, ei pitäisi olla kenelläkään oikeutta kajota. Myöskään mitään lakia ei pitäisi vaatia, jos ei ole uhreja tai lakia vaaditaan keksityillä: nimillä ja teorioilla.

Jos taas joku huijaa tai aiheuttaa vamman, niin se pitää selvittää sitten heidän kesken, mutta vastaavaa vastuuta toivoisi myös kieltolakeja muille hoidoille vaativalle lääkärikunnalle.

Hyödyllisempää politiikkojen olisi selvittää, miksi ihmiset hakeutuvat omalla kustannuksella niin paljon vaihtoehtoihin ja miksi niihin ajaudutaan aina puskaradion kautta?

Keskittykään hyvät poliitikot oikeisiin ongelmiin ja älkää olko vihapuheilla manipulitavissa, vaikka niitä kertoisi kuka. Kysykää mielipiteiden sijasta hoidoissa käyneiden kokemuksia – ennen kuin edes haluatte kieltää heiltä mitään.

jouni jämsä

Kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen. Epäoikeudenmukaisuutta on Suomessakin yllättävän monessa ja ihmiset manipuloidaan ajattelemaan asioista määrätysti. Eriarvoisuus on valikoidun moralisoinnin johdosta suurempaan kuin koskaan ennen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu