Kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii homeopatian, -lääkkeet, -nettisivut kiellettäväksi – eli kansainvälisen hoidon/ammatin sensuuria

Artikkelissa ei kerrota, miten kärnä on tutkinut kyseistä hoitoa ja mihin tieto perustuu. ”Uskomus” nimitys on yhden suomalaisen lääkärin keksimä pilkkanimitys – tai tarkentakoon Kärnä tietouttaan ja onko hän varma, että muuta tietoa tai kokemusta ei ole olemassa?

Kärnähän tunnetaan lähinnä: pakkorokotusten vaatimisesta, metsästyksen kannattamisesta, eli luontokappeleita pitää saada: ansoittaa, vahingoittaa ja surmata. Myös Paavo väyrysen kieltämisestä ja peniskuvien lähettämisestä naisille.  Mutta en ole lukenut, että Kärnä olisi tutkinut homeopatiaa ja voisi tiedollaan ylittää EU-direktiivin ja WHO:n?
https://www.seiska.fi/Uutiset/Kohukansanedustajalta-harskeja-viesteja-Mikko-Karna-piinasi-naista-peniskuvillaan/1149577

Homeopatia lienee niin kaukana Kärnän osaamisalueelta, joten Kärnän kannattaa jatkaa osaamisalueillaan. Täältä Kärnä voi kyllä käydä etsimässä muutakin tietoa, mitä asenteelliselta toimeksiantajalta oli saanut. https://jounijamsa.fi/tieteellisia-tutkimuksia-homeopatiasta/

Toimeksiantaja Kärnälle lienee lääketieteen edustaja tai lääkäriliitto, joka jopa maksaa näistä ulostuloista ja jotkut poliitikot, puolueet ja toimittajat niihin lankenevat.

Kun olen keskustellut Euroopassa homeopaattien tai lääkäreiden kanssa homeopatian tilasta siellä, niin ei siellä koeta tämmöistä vainoa. Homeopatiaa käyttäviä lääkäreitä EU alueella on n. 55 000 ja käyttäjiä yli 100 miljoonaa ja siellä ihmiset ovat keskimäärin suomalaisia terveempi – että ei homeopatia ainakaan asiaa pahenna, vaan monen tutkimuksien mukaan parantaa ja vähentää kuluja – ks. aiempi linkki.

Suomen ei pidä lähteä uskon tielle, jossa suurlääketeollisuus on ainoa totuus, vaan poispäin pohjattoman kapitalsimin tieltä, jos halutaan sairasjonoja vähemmäksi. Suomi on asiassa takapajula ja samalla sairain länsimaa, jossa hoidetaan tieteen nimissä lähinnä vain oireita. Suomen on aika sivistyä.

Homeopatiassa on kyse vapaaehtoisesta, lääkinnällisestä (Fimea) ja hyväksytystä hoitomuodosta/ ammatista/ veronmaksajista. Elinkeinoharjoittamisen heikentäminen, kuten nimityksillä muuksi esittäminen voidaan katsoa lainvastaiseksi – ja asiaan ottanut kantaa työoikeuksen professori, lääket. dosentti ja Suomen Yrittäjät https://www.edilex.fi/uutiset/70516  

+3
jouni jämsä

Kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.
En ole kovin poliittinen tai uskonnollinen, mutta realismi on tärkeää.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu