Onko Suomi autoritaarinen valtio jota hallitsee lääketiede ja media?

Sairasjonot kasvavat hyvinvointiaikanakin ja varsinkin silloin ja kaikissa ikäluokissa. Terveysmenot kasvavat n. 500 milj./ v., ja tilanteelle ei haluta muutosta.

Lääkäriliitto kosiskelee politiikkoja, jotta narut pysyvät heillä ohjaimissa:
https://www.laakarilehti.fi/liitossa/liitto-toimii/vaalien-alla-vaikuttamistyo-kay-kuumana/https://www.laakariliitto.fi/site/assets/files/4501/laakariliittoeduskuntavaalit2019.pdf

Politikoilla pitäisi olla iso kynnys lähteä verorahoilla kustannettuja elinkeinoja lihottamaan ja varsinkaan muita elinkeinoja heikentämään:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jouni-jamsa/kokoomuksen-naisten-liiton-puheenjohtaja-rajaisi-yrittajanaisten-ja-sairaiden-oikeuksia/

Verorahoja ei pitäisi laittaa milloinkaan yhteen koriin, varsinkaan jos siinä ei ole pohjaa. Lääkäriliiton aiempi toiminnanjohtaja Heikki Pälve, kertoi TV-haastattelussa haluavansa terapeutit/ asiakkaat vankilaan. Pälven seuraaja Kati Myllymäki haluaa nyt win win asenteella saada muut tekemään nämä likaiset puheet ja työt.

Lääkäriliiton nykyinen tie on kuitenkin moraalisesti ja verotaloudellisesti ehdottomasti väärä. Asian pystyy todistamaan lukuisin tilastoin tai hoitovertailuin. Mallia voisi Suomi ottaa maista, joissa ei ajeta pakkolääketiedettä, vaan kansalaisten haluamat hoitotavat on integroitu kansan omistamaan terveydenhoitoon:
Norjassa https://www.camtieto.fi/cam-hoidot-euroopassa-terveisia-norjasta/ Ja
Tanskassa https://www.camtieto.fi/cam-hoidot-euroopassa-terveisia-tanskasta/
Keski-Euroopassa perinteisesti.

Media on luonnollisesti ollut riippuvainen lääketeollisuuden mainoksista ja lääketieteen lausunnoista. Mutta vastapalvelussaan joutuu kyseenalaistamaan etiikkansa. Kun toisen ammattikunnan asiantuntija ottaa s-postilla yhteyttä ja haluaa kertoa  toisesta ammattikunnasta ”faktoja”, niin silloin pitäisi kellojen soida, eikä heti painokoneen laulaa.

Journalismin uskottavuutta on heikentänyt myös Julkisen Sanan Neuvosto, joka ei ole puuttunut syrjivään journalismiin, virheellisiin ja tarkistamattomiin väittämiin, jotka olleet tarkoitettu pelkästään toisten tuhoksi ja syytettyä ei ole haluttu kuulla.

Kukaan ei lopulta hyödy leimakirveestä nimeltä puoskarilaki, jolla rajattaisiin ihmisten perusoikeuksia, heikennettäisiin elinkeinoja, vaan -laki lisäisi: epäluottamusta, sairasjonoja, kuluja, oirelääkityksiä, leikkauksia ja vesistöjen myrkyttyneisyyttä.

Kansastakin vain 1/10 olisi valmis rajaamaan hoitoja edes vakavasti sairailta tai lapsilta https://www.luontaishoitoala.fi/tutkimus/luontaishoitojen-kaytto/vuolanto/

Suomen kannattaisi ehdottomasti hyödyttää ja rakentaa luontokotoamme ja tarjota turisteille kylpylöitä ja luontaisparantoloita, joka olisi Suomelle taattu tulevaisuuden menestyksemme.

+5
jouni jämsä

Kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu