Perussuomalaisia ollaan kovin aina syyttämässä – mutta mikä puolue on ”rötöksisin”

PS arvostus ei ole muiden tasolla. PS nimitellään, arvostellaan, suurennellaan asioita, edustajien puheita kuunnellaan stetoskoopeilla ja jos sivuääni havaitaan, ilmoitetaan poliisille ja rikkeistä kohistaan enemmän ja kysytään heti: ”allekirjoittaako puheenjohtaja teon tai puheen?”

Miksi muista puolueista ei kohista samoin? Jos kartotetetaan selviä tapahtumia hieman tarkemmin, niin PS eivät ole se ”rötöspuolue”, mutta muissa tapauksista ei niin kohista tai kysellä puheenjohtajan mielipidettä tai allekirjoitusta asiaan. Jos nämä lähivuosina tapahtuneet olisivat PS jäsenten toimia, olisiko puole enää olemassa?

– Hs.fi uutisoi, että Helsingin käräjäoikeus on tuominnut SDP:n Helsingin varavaltuutetun Deek Gurhanin laittoman maahantulon järjestämisestä.

– Pohjanmaan käräjäoikeus määräsi törkeästä raiskauksesta Philip Muisya Kimuyan ja John Marc Okellon (vaaliehdokas Sdp) vankilaan 3,5 vuoden ehdottomat vankeusrangaistukset.

– Oulun käräjäoikeus tuomitsi uskonnollisen opettajan, 44-vuotiaan Asoev Muso (Sdp-varavaltuuettu)-nimisen tadzikistanilaismiehen 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistuksen: Törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

– Iltalehti.fi uutisoi, että Sdp:n ehdokkaana pääkaupunkiseudulla oleva mies tuomittiin vuonna 2015 kolmesta lapseen kohdistuneesta pahoinpitelystä.

– Ts.fi uutisoi tänään, että Turun ympäristöterveydenhuolto on kamppaillut jo viiden vuoden ajan vähittäiskauppiaana ja elintarvikealan yrittäjänä toimivan Sdp:n varavaltuutetun kanssa. Tarkastuksissa on löytynyt lukemattomia elintarvikelainsäädännön rikkomuksia. Al Chibibin välit virkamiehiin ovat niin tulehtuneet, että eräässä tarkastusraportissa on mainittu jopa pommiuhkaus.

– Helsinginuutiset uutisoi, että asiantuntijakin hämmästyi, kun kuntavaaliehdokas, Sdp, Abdifitah Ali Abdi, selvisi 22 huumekilon salakuljettamisesta 180 euron sakoilla.

– Kunnallispoliitikkoa Sdp, Jukka Lahteen kohdistuvat rikostutkinnat laittomasta pornosta saivat alkunsa muutama vuosi sitten. HS:n tietojen mukaan Espoon poliisi sai keskusrikospoliisilta virka-apupyynnön tutkia Lahden tietokone. Tuomio 2000€ sakkoa.

– KOTIMAA Oulun käräjäoikeus tuomitsi 51 vuotiaan Seydou Kouandalle, tyttärensä törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä 8 vuotta vankeutta. insesti-isä oli, 2004, Sdp:n kuntavaaliehdokas.

– Ess.fi uutisoi, että Asikkalan kunnan koulutuslautakunnan SDP:tä edustava jäsen Antti Sakari Broman on tänään tuomittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa raiskauksesta 2 vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja sen ohessa 90 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

– Hs.fi, MTV – Sdp:hen liittyneellä syyrialaisella ”lelusalakuljettajalla” Rami Adhamilla on kytköksiä jihadistiryhmiin. Myös törkeä rahanpesu 1v.+ 10 kk ehdotonta. Rahankeräysrikos ja kirjanpitorikos 10 kk ehdotonta. Aiemmin tuomittu myös kahdesta pahoinpitelystä.

– Husu” Hussein tuomittu pahoinpitelystä ja kolmesta petoksesta – salasi rikokset sdp:ltä

– Sdp:n Mikkel Näkkäläjärven tuomittu emokissan ja 8 hengen poikueen tappamiseen lapiolla. Törkeä rattijuopumus, jossa humalassa ojaan ajaessa oli neljä matkustajaa kyydissään.

– HELSINKILÄINEN sosiaalidemokraatti Samia Hagi Muse on asetettu syytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa. Syytteen rikosnimikkeenä on petos. Asianomistajana on Kansaneläkelaitos (Kela).

– Hameensanomat.fi uutisoi, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina forssalaisen SDP:n kaupunginvaltuutettu Raine Immosen 4,5 kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon törkeästä kavalluksesta.

– Helsinginuutiset.fi uutisoi (Asa Korhonen, 80, ”varapappa”) pedofiilituomio 11v. lapsen kuudesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta raiskauksesta – neljän vuoden vankeusrangaistukseen. Mies oli tutustunut tytön äitiin Sdp puoluetoiminnan myötä.

Markku Ahjoniemi (Karkkilan Sdp.) sai 2,7 vuotta törkeästä lapsen hyväksikäytöstä!

– Julkkispappi ja Sdp äänikuningas Mitro Repo sai kähmimissyytöksistä ja seurakunnan naisille: ”patukkaa ois kaavun alla tarjolla” – ehdotuksista potku seurakunnasta.

– Hussein al-Taee, paljastui rasistiksesi ja valehtelijaksi.

– Maria Guzenin-Richardson (Sdp) tuomittiin 2010 törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Rangaistus 35 päiväsakkoa.

– Helsingin hovioikeus on pitänyt voimassa SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen sakkotuomion vuodelta 2016. Käräjäoikeus tuomitsi Rinteen 20 päiväsakkoon työtaistelun aikaistamisesta metsäteollisuusyhtiöissä vuonna 2011.

Tarja Halosen nimittämä kulttuurineuvos ja SDP:ssä vaikuttanut ”teatterimies” Veijo Balzar – epäilyt moninaiset seksuaaliset hyväksikäytöt.

– Sanna Marin Sdp antoi täyden tuen Yhdysvaltojen Black lives matter mielenosoituksille, jotka olivat jo silloin täyttä kaaosta/ mellakointia, väkivaltaa, liikeyrityksien ryöstöjä, rakennuksien- ja autojen polttamista.

Siinä Sdp jäsenten rikoksia lähivuosilta ja yksi kiihotus väkivaltaan – joista ei ole mediat puheenjohtajalta tivanneet tai leimanneet koko puoluetta.

 

+7
jouni jämsä

Terveyspalveluiden asiantuntija, kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Demokratiaan kuuluvaa mielipiteiden kirjoa tai tutkittua tietoa, joita voi kommentoida rakentavasti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu