SDP on vakavien rikosten ykköspuolue

Ylellä eilen Viimeien sana-ohjelmassa Ruben Stillerin tuomitsi PS:n ehdokkaiden ja jäsenten rikoksia ja että niistä pitää kertoa vaalien alla tarkemmin. Aiheena oli Vornanen, jolla ei edes ollut sitä rikostaustaa. Uskon jos tapahtuneita rikoksia ja tuomioita reviteltäisiin tasapuolisesti julki, niin tappio lankeaisi eniten Stillerin edustamalle SDP:lle.

Tein itse tutkivaa journalismia jo viime hallituskaudella, kun media syytti julkisesti PS:n olevan rikollisempia kuin muiden puolueiden jäsenet.

Nyt kun sama malli jatkuu ja PS ovat kuulemma rikollisempia kuin seuraavat neljä puoluetta yhteensä, mutta ei kerrota, mitä rikoksia on tilastoitu? Koostuvatko ne kuinka paljon: sakoista, kirjapitorikoksista tai kyseenalaisista kiihotustuomioista?

Etsiessäni löysin kuitenkin vakavia rikoksia eniten juuri SDP:n jäsenien tekeminä ja en muista kertaakaan median kyselleen SDP puoluejohdolta, tuomitsevatko he tämän tai miksi vakavia seksuaalirikoksia tapahtunut juuri SDP jäsenien johdosta?

Olen itse sitä mieltä kun tuomio on kärsitty, niin lähdetään tyhjältä pöydältä, eikä ihmisiä pidä tuomita teoista loputtomiin. Mutta jos tälle leimaamisen tielle lähdetään, pitää asiat avata sitten tasapuolisesti:

– Hs.fi uutisoi, että Helsingin käräjäoikeus on tuominnut SDP:n Helsingin varavaltuutetun Deek Gurhanin laittoman maahantulon järjestämisestä.

– Pohjanmaan käräjäoikeus määräsi törkeästä raiskauksesta Philip Muisya Kimuyan ja John Marc Okellon (vaaliehdokas Sdp) vankilaan 3,5 vuoden ehdottomat vankeusrangaistukset.

– Oulun käräjäoikeus tuomitsi uskonnollisen opettajan, 44-vuotiaan Asoev Muso (Sdp-varavaltuuettu)-nimisen tadzikistanilaismiehen 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistuksen: Törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

– Ts.fi uutisoi tänään, että Turun ympäristöterveydenhuolto on kamppaillut jo viiden vuoden ajan vähittäiskauppiaana ja elintarvikealan yrittäjänä toimivan Sdp:n varavaltuutetun kanssa. Tarkastuksissa on löytynyt lukemattomia elintarvikelainsäädännön rikkomuksia. Al Chibibin välit virkamiehiin ovat niin tulehtuneet, että eräässä tarkastusraportissa on mainittu jopa pommiuhkaus.

– Helsingin uutiset uutisoi, että asiantuntijakin hämmästyi, kun kuntavaaliehdokas, Sdp, Abdifitah Ali Abdi, selvisi 22 huumekilon salakuljettamisesta 180 euron sakoilla.

– Kunnallispoliitikkoa Sdp, Jukka Lahteen kohdistuvat rikostutkinnat laittomasta pornosta saivat alkunsa muutama vuosi sitten. HS:n tietojen mukaan Espoon poliisi sai keskusrikospoliisilta virka-apupyynnön tutkia Lahden tietokone. Tuomio 2000€ sakkoa.

– KOTIMAA Oulun käräjäoikeus tuomitsi 51 vuotiaan Seydou Kouandalle, tyttärensä törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä 8 vuotta vankeutta. insesti-isä oli, 2004, Sdp:n kuntavaaliehdokas.

– Ess.fi uutisoi, että Asikkalan kunnan koulutuslautakunnan SDP:tä edustava jäsen Antti Sakari Broman on tänään tuomittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa raiskauksesta 2 vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja sen ohessa 90 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

– Hs.fi, MTV – Sdp:hen liittyneellä syyrialaisella ”lelusalakuljettajalla” Rami Adhamilla on kytköksiä jihadistiryhmiin. Myös törkeä rahanpesu 1v.+ 10 kk ehdotonta. Rahankeräysrikos ja kirjanpitorikos 10 kk ehdotonta. Aiemmin tuomittu myös kahdesta pahoinpitelystä.

– Husu” Hussein tuomittu pahoinpitelystä ja kolmesta petoksesta.

– IL  Sieppaaja-Turuselle 9 vuoden tuomio. Turunen oli mukana syksyn kunnallisvaaleissa sosiaalidemokraattisen puolueen ehdokkaana.

– Sdp:n Mikkel Näkkäläjärven tuomittu emokissan ja 8 hengen poikueen tappamiseen lapiolla. Törkeä rattijuopumus, jossa humalassa ojaan ajaessa oli neljä matkustajaa kyydissään.

– HELSINKILÄINEN sosiaalidemokraatti Samia Hagi Muse on asetettu syytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa. Syytteen rikosnimikkeenä on petos. Asianomistajana on Kansaneläkelaitos (Kela).

– Hameensanomat.fi uutisoi, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina forssalaisen SDP:n kaupunginvaltuutettu Raine Immosen 4,5 kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon törkeästä kavalluksesta.

– Helsinginuutiset.fi uutisoi (Asa Korhonen, 80, ”varapappa”) pedofiilituomio 11v. lapsen kuudesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta raiskauksesta – neljän vuoden vankeusrangaistukseen. Mies oli tutustunut tytön äitiin Sdp puoluetoiminnan myötä.

– Markku Ahjoniemi (Karkkilan Sdp.) sai 2,7 vuotta törkeästä lapsen hyväksikäytöstä!

– Julkkispappi ja Sdp äänikuningas Mitro Repo sai kähmimissyytöksistä ja seurakunnan naisille: ”patukkaa ois kaavun alla tarjolla” – ehdotuksista potku seurakunnasta.

– Hussein al-Taee, paljastui rasistiksesi ja valehtelijaksi.

– IL Sieppaaja-Turuselle 9 vuoden tuomio. Juha Turunen oli syksyn kunnallisvaaleissa sosiaalidemokraattisen puolueen ehdokkaana.

– Maria Guzenin-Richardson (Sdp) tuomittiin 2010 törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Rangaistus 35 päiväsakkoa.

– Helsingin hovioikeus on pitänyt voimassa SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen sakkotuomion vuodelta 2016. Käräjäoikeus tuomitsi Rinteen 20 päiväsakkoon työtaistelun aikaistamisesta metsäteollisuusyhtiöissä vuonna 2011.

– Veikkauksen hallitus on päättänyt erottaa toimitusjohtaja Matti Ahteen Sdp seksuaalista ahdistelua koskevien epäilyjen takia.

– Länsi-Savo. Kansanedustajaehdokas Jarno Strengell on saanut tuomion pahoinpitelystä, mutta hän on pimittänyt tiedon puolueelta.

– Ilta-Lehti. SDP:n ehdokas tuomittu useista lapsiin kohdistuneista pahoinpitelyistä SDP:n ehdokkaana pääkaupunkiseudulla oleva mies tuomittiin vuonna 2015 kolmesta lapseen kohdistuneesta pahoinpitelystä. Mies on tuomittu lapsen pahoinpitelystä myös aikaisemmin.

– IL: SDP:n Suna Kymäläiselle jälleen uusi velkomustuomio – tuomittiin maksamaan Bank Norwegianille 31 000 euroa

– Kaleva. Huu­me­jen­gin pää­te­ki­jä SDP:n luot­ta­mus­hen­ki­lö Ro­va­nie­mel­lä. Huumeiden välitysringin päätekijä, Ilkka Timonen tuomittiin muun muassa törkeistä huumausainerikoksista, kätkemisrikoksesta ja dopingrikoksesta 6 vuoden ja 8 kuukauden vankilatuomioon.

– Tarja Halosen nimittämä kulttuurineuvos ja SDP:ssä vaikuttanut ”teatterimies” Veijo Balzar – epäilyt moninaiset seksuaaliset hyväksikäytöt.

– Ulf Sundqvist. Törkeä velallisen epärehellisyys.

– Erkki Tuomioja. Katsastamattomalla autolla ajaminen.

– Timo Harakka. Vahingonteko.

– Vakavien rikoksien julkista tukemista:
Sanna Marin Sdp antoi täyden tuen Yhdysvaltojen Black lives matter mielenosoituksille, joka oli täyttä kaaosta, mellakointia, väkivaltaa, kuolemia, liikeyrityksien ryöstöjä, rakennuksien- ja autojen polttamista.

Sanna Marin lähti myös hiljan työsuhteeseen aiemmin Lähi-Idässä perusteetta kansaa murhanneelle Tony Blairille – joka kuitannut laittoman sotansa ja aiheuttamansa Lähi-Idan kriisin pelkällä anteeksi pyynnöllä.

jouni jämsä

Terveyspalveluiden asiantuntija, kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Demokratiaan kuuluvaa mielipiteiden kirjoa tai tutkittua tietoa, joita voi kommentoida rakentavasti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu