Vihreät, Sdp, Vas., RKP, syyttävät perussuomalaisia siitä, joka on oman ideologian tulosta.

Maahantulijoiden suojelua ja rajoja auki vaatineet, haluavat siirtää rasismin nimissä syyn yhdelle puolueelle tai sen jäsenille, jotta ei tarvitse katsoa itse peiliin.

Rasismi (jota on nykyisin jo asioista puhuminen ja ongelmiin puuttuminen) ja vallitseva väkivalta, eivät johdu jostain puolueesta tai sen jäsenten puheista. Täysin harhaan johtava politiikkaa, jonka johdosta myös oikeat asiat jäävät hoitamatta.

Ongelmat johtuvat enemmänkin kulttuurieroista, tulijoiden käyttäytymisestä, heidän ylenpalttisesta suojelusta ja todellisten ongelmien vähättelyistä – joiden asioiden esiin tuominenkin on nykyisin jo ”rasismia”.

Rasismia ja kulttuurierojen myötä tulleita komplikaatioita on maailmassa kaikkialla, missä eri kulttuurit törmäävät. Jonkin yksittäisen puolueen tai -jäsenten syyttäminen asiassa on ala-arvoista toimintaa ja voidaan verrata työpaikkakiusaamiseen tai syrjimiseen.

Paljon PS:a suurempi syy on siis liberaalisuus ja sitä käytetään myös hyväkseen ja se estää osaltaan myös ongelmiin puuttumisen ja antaa tulijoille viestin – vetoa aina rasismiin ja uhriudu – politiikot hoitavat puolestasi lopun.

jouni jämsä

Terveyspalveluiden asiantuntija, kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Demokratiaan kuuluvaa mielipiteiden kirjoa tai tutkittua tietoa, joita voi kommentoida rakentavasti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu