Eero Nikkarinen on oikealla asialla

Koulukaverini Eero ”Naukku” Nikkarinen haastoi jo teininä yhteiskunnalliset auktoriteetit. Hän kampanjoi kouluneuvostovaaleissa perustamansa ”Kristillisen Liiton” ehdokkaana, mukana oli myös superlahjakas Raino Ollila. En muista, pääsikö läpi. Se oli nerokasta revittelyä ja irvimistä ja revittelyä perinteisille arvoille, vieläkin naurattaa tuo rienaus. Moni ihmetteli, kun Naukku päätyi itsekin yhteiskunnalliseksi auktoriteetiksi, hovioikeuden tuomariksi.

Naukku oli jo koulussa Niklas Herlin-vainaan hyvä ystävä. Molemmilla on ollut aika ajoin vaikeuksia pitää ilmaisunsa kohtuullisuuden rajoissa.

Naukun yksi viiteryhmä on salaseura SHK-77, joka rohkaisi minuakin aloittamaan alkoholinkäytön kypsässä 13 vuoden iässä. Se oli 1970-luvulla yllättävän yleistä, nykyteinit ovat onneksi fiksumpia.

Nyt Naukku on päässyt molempiin iltalehtiin haukuttuaan Twitterissä professori Mikko Vuorenpäätä rasistiksi ja tenukepiksi. Nopea vilkaisu Twitteriin näyttää, että Naukku on oikeilla jäljillä. Toivottavasti Helsingin hovioikeus ottaa tämän huomioon, kun harkitsee Naukun suhteen mahdollisia toimenpiteitä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8ca07e73-f6e1-4942-bcf7-dc9751f9160e

+3
jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu