Keskusta ja ”loiset”

Keskustan eduskuntaryhmän tuore puheenjohtaja Juha Pylväs yllätti puhumalla ainakin osasta maahanmuuttajia ”loisivina elintasosurffareina,” joita emme kuulemma tarvitse. Pyrky persuhallitukseen on näemmä kova.

Ei liene mitään tehokkaampaa keinoa ilmaista inhoaan ja ylenkatsettaan toista ihmistä kohtaan kuin kutsua tätä ”loiseksi.” Sen on tarkoitus tuoda mieleen iilimadot, kirput, virukset ja vampyyrit. ”Loisimisesta” puhuminen kuuluu satoja vuosia vanhaan juutalaisvainojen historiaan, josta voitte lukea tästä: https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_parasite 

Taustalla on ajatus terveestä keskustalaisesta ”kansanruumiista,” josta loiset imevät sitten verta, heikentäen sitä. ”Surffariksi” haukkuminen ehkä hieman lieventää tuota dehumanisointia, mutta siinäkin toistuu se natsienkin juutalaisvainoista tuttu ajatus, että syrjityt ja vainotut ovat tosiasiallisesti niitä parempiosaisia verenimijöitä. ”Loiset” ovat niin kammottavia olioita, että ne voidaan tuhota säälimättä ja järjestelmällisesti.

”Loisista” on viime vuodet puhuttu netin pimeimmissä syövereissä ja ehkä Puheenvuorossakin, mutta nyt asialla on mielestäni ensimmäistä kertaa hallituspuolue. ”Joskus pitää käyttää räväkämpää retoriikkaa,” Pylväs vastasi IS:n kysyttyä, käyttikö hän hallituspuolueen ryhmänjohtajalle sopivaa kieltä.

Tervetuloa Persulandiaan!

EDIT: Pylväs on tänään ”pahoitellut” eilistä sanavalintaansa.

+14
jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu