Kuinka nolosti voi persu uhriutua? Halla-aho ja Navalnyi

Nyt on nähty ehkä säälittävin uhriutuminen ikinä. Suomen Uutisten ”päätoimittaja” Matias Turkkila vertaa ”oppositiojohtaja” Jussi Halla-ahon kohtaloa Aleksei Navalnyiin: ”Venäjällä on käynnissä oppositiojohtajan vaientaminen ja murhayritys, Suomessa käynnissä oppositiojohtajan vaientaminen ja luonnemurhayritys.”

Navalnyi on yritetty murhata Venäjän viranomaisten toimesta ja hän istuu parhaillaan syyttömänä venäläisessä vankilassa, ei suinkaan ensimmäistä kertaa. Häntä ei hyväksytä mihinkään vaaleihin ehdokkaaksi eikä häntä nähdä venäläisen valtiollisen median palstoilla. Venäjän hallinnon vainon kohteeksi ovat joutuneet myös Navalnyin vaimo, sukulaiset ja työtoverit.

Persujohtaja ja Turkkila ovat sen sijaan suoltaneet roskaansa jo vuosia ei ainoastaan Suomen hallituksen luvalla, vaan heidän rahoillaan, joilla koko persueliitti voi paksusti. Mikään ei estä eikä ole estänyt Halla-ahon osallistumista poliittiseen toimintaan, hänet on kutsuttu jopa hallitusneuvotteluihin. Hänet nähdään säännöllisesti valtiollisen Ylen ohjelmissa ja TV-tenteissä eikä häntä ole pyritty ”vaientamaan” millään tavalla. Jatkuvasta vihapuheestaan hän on saanut toistaiseksi vain yhdet pienet sakot.

Turkkilaa nolompaa hahmoa on vaikea kuvitella, hän myy ammatikseen valeuutisia. Mutta jossain pettyneiden porukassa kai tällainenkin menee läpi.

https://twitter.com/MatiasTurkkila/status/1358016888970899458

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu