Luukkanen pyrkii ”totaaliseen hallintaan”

Persublogistimme Arto Luukkanen on sulkenut uusimman bloginsa kommentoinnin. Hän on pettynyt kirjoituksensa lukijoilta saamaan vastaanottoon ja pyrkii tukahduttamaan sen aiheuttaman keskustelun. Tuo temppu sivuaa mielenkiintoisella tavalla hänen kirjoituksensa aihetta: Itä-Euroopan kommunistien tärkeimpiä tavoitteita sotien jälkeen oli juuri sananvapauden lopettaminen ja keskustelun sensurointi.

Luukkasen kirjoitus on tyypillinen ”totuuden jälkeisen ajan” valeuutinen. Hän kääntää totuuden 180 astetta päälaelleen ja uskoo, että näin räikeä provokaatio tuottaa tietämättömässä ja välinpitämättömässä lukijakunnassa tuloksia. Tämän taktiikan hän lienee omaksunut KGB:n ja muiden kommunististen maiden tiedustelupalveluiden asiakirjoista, joita hän on tiettävästi paljon tutkinut.

Luukkaselle länsimaisia arvoja puolustava ihmisoikeusjuristi on kommunisti ja vallankumouksellinen. Totuus on tietysti aivan toinen, mutta sitä ei saa Luukkasen blogin kommentteihin enää kirjoittaa. ”Totaalinen hallinta” ei tällä palstalla onnistu, keskustelua voi aina jatkaa jonkun muun blogissa.

Sinä päivänä kun suljen kommentoinnin blogistani, pankaa minulle jotain kautta viestiä, että nyt riittää kirjoittelu. Jollen sitä silloin itse tajua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu