Mihail Uljanov: Lännen ”business as usual” ei enää kelpaa

Annetaan puheenvuoro herra Uljanoville, joka edustaa Vladimir Putinin hallintoa Itävallan Wienissä:

”It looks like Russia was very gentle in pursuing its national interests in the dialogue with #NATO. That is why our concerns weren’t heard. Our patience ran out. The tone & approach has changed. We hope that #US and NATO understand that business as usual will not work anymore.”

Tässä on kaikkien uhkailujen jälkeen lähestymistapa, jonka kanssa amerikkalaisetkin voivat ”work with.” Herra Uljanov ilmoittaa Twitter-profiilissaan, että näkemykset ovat vain hänen omiaan, mutta siitä me viis veisaamme. Putin on heittänyt ilmoille koepallon, katsotaan, kuinka pitkälle se pomppii.

”Business as usual” Puheenvuorossa on jopa rasistinen suhtautuminen venäläisiin. Kyllä senkin soisi muuttuvan, ja siksi herra Uljanovilla on mielestäni tärkeä viesti. Siitä huolimatta, että Venäjä yrittää puhua ikään kuin päidemme yli Yhdysvalloille ja NATO:lle asioista, jotka koskevat mitä suuremmassa määrin meitä läheisimpiä naapureita.

https://twitter.com/Amb_Ulyanov/status/1473403950300860418

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu