”Olemme kansan puolella” – tässä idea Jokereille Minskin ottelua varten

Vieläkään ei ole selvää, matkustaako helsinkiläinen Jokerit ensi torstaiksi Valko-Venäjän Minskiin jääkiekon KHL-liigan avausotteluun. Jokerit on tiettävästi pyytänyt ottelun siirtämistä Valko-Venäjän epäselvän tilanteen takia, mutta tässä vaiheessa KHL-liigaa pyörittävä Venäjä ja Valko-Venäjä halunnevat ottaa ottelusta kaiken propagandahyödyn irti. Minskin Dynamosta kerrottiin pari päivää sitten, että ottelu pelataan normaalisti. Diktaattori ja lätkäfani Aljaksandr Lukashenko haluaa näyttää maailmalle, että asiat hoidetaan Valko-Venäjällä kuten aina ennenkin.

Jokereilla on kuitenkin mahdollisuus tehdä vierailusta ikimuistoinen. Siinä esimerkkiä näyttää valkovenäläinen toisen sarjatason jalkapallojoukkue Krumkatshi, jonka paidoissa lukee linkittämässäni kuvassa ”olemme kansan puolella.” Esimerkiksi valko-puna-valkoiset erikoispaidat tai vastaava teksti Jokerien paidoissa huomattaisiin varmasti myös kaikkialla Venäjällä, jonne KHL-ottelut televisioidaan. Kun Putinkin tunnetaan lätkäfanina, Jokerit voitaisiin näin ”luistella maailmankartalle.”

Jos rohkeutta löytyy mielenilmaisuun, voisin minäkin tuossa ottelussa kannattaa Jokereita ; )

jounisnellman

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu