Onko Iltalehti persujen puoluelehti? Äärioikeiston hölönpölö painettiin lehteen sellaisenaan!

Nyt on nähty sekin, että Iltalehti lähetti suorana sivuillaan persujen tiedotustilaisuuden. Ja aivan kuin se ei olisi riittänyt, Iltalehti painoi sen sisällön lisäksi sellaisenaan uutiseksi lehteensä. Yhtään ainoaa kysymystä tai kriittistä huomiota ei Iltalehden ”uutiseen” sisälly. Mihin tarvitaan enää Suomen Uutisia, jos tällainen kura kelpaa vastuullisen median sivuille sellaisenaan?

Iltalehden toimittajan väliotsikoista tai tekstistäkään ei tiedä, ovatko ne puoluejohtajan omia vai toimittajan omia mielipiteitä – taitavat olla molempia. Jotkut ovat yrittäneet esittää kriittisiä kysymyksiä näissä Putinin loputtomia yksinpuheluja muistuttavissa persujen”tiedotustilaisuuksissa,” mutta niistä ei ole yksikään ainakaan päätynyt Iltalehteen. Näyttää siltä, että Mestarin sanoma on kopioitu sanasta sanaan.

Näin Iltalehti on päätynyt Halla-ahon rasistisen propagandan äänitorveksi. Halla-aho käyttää keskeneräistä poliisiasiaa lietsoakseen vihaa ulkomaalaisia kohtaan ja löysi vihapuheelleen alustan ”puolueettomasta” lehdestä.

Katsokaapa, julkaisevatko vastuulliset mediat minkään puolueen tai hallituksen tiedotustilaisuuksista tällä tavalla. Niin, eivät todellakaan. Puoluejohtajilta kyllä tajunnanvirtaa riittää, mutta toimittajien tehtävä ei ole toistaa sopulina tätä sanomaa vaan jäsentää sitä ja antaa tilaa myös kritiikille. Se, jos Matti Putkonen pyrkii hiljentämään kritiikin, ei ole mikään puolustus.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1498e356-e3a2-4d92-8999-b5f92cb20843

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu