Pelleileekö Purra?

Pitävätkö persut hallitustunnustelija Petteri Orpoa vain pellenään? Riikka Purra twiittasi tänään siihen suuntaan, että hän pitää työperäisen maahanmuuton rajoittamista kynnyskysymyksenä persujen hallitukseen menolle. Tämä ei ole todellista neuvottelua vaan tarpeetonta showta.

Purra tietää hyvin, että työperäinen maahanmuutto on elinkeinoelämän lempilapsi. Kokoomus ei voi siitä luopua, vaikka haluaisikin.

Jo vauvojen määrästä tiedämme, että maahanmuutto on Suomelle elinehto. Orpo löytää kyllä tarvittaessa eduskunnasta puolueet, jotka tämän ymmärtävät.

Alan ymmärtää niitä, joiden mielestä eduskunta on vain leipäpuu persuille. Todellista halua vastuunkantoon ei ole.

Purran twiitti: ”Analyyseissa kerrotaan, että PS:lle voisi riittää, että kiristyksiä tehdään vain turvapaikkamaahanmuuttoon. Tämä kompensoisi sitä, että paisuvaa matalapalkkamaahanmuuttoa ei rajoiteta. Minulla ei ole aavistustakaan, mihin tällainen kuvitelma perustuu. Totta se ei ainakaan ole.”

https://twitter.com/ir_rkp/status/1650507477971075072

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu