Persut kehittelevät ”tieteellistä” perustaa rasismilleen puoluelehdessään

Persujen puoluelehti Suomen Uutiset puffaa etusivullaan oululaisen antropologin Edward Duttonin uutta kirjaa. Dutton on ”rasistista pseudotiedettä” (Wikipedia) julkaisevan Mankind Quarterlyn päätoimittaja. Duttonin ajatuksia esitellään Suomen Uutisten jutussa seuraavasti:

”Duttonin mukaan pitkällä tähtäimellä kyseessä on syntyvyyskilpailu maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä. Suomalaiset voivat pärjätä tässä kisassa vain tulemalla nykyistä tyhmemmiksi, uskonnollisemmiksi ja etnosentrisemmiksi. Ja Duttonin mukaan kehitys on menossa nimenomaan tähän suuntaan. Seuraavien sukupolvien aikana suomalaisten olemassaolon jatkuminen on siis ”junttien” ja uskovaisten varassa.”

Suomen Uutiset näyttää tajunneen, missä persujen kannatuspohja ja lehden lukijat ovat. Nyt on sitten annettu junteille ja lahkolaispersuille ohje miten toimia. Saa nähdä, saadaanko meidän ”kantakirjasuomalaisten” synnytysluvut tällä nousuun.

Suomen Uutiset ilmestyy meidän anteliaiden veronmaksajien kustantamana.

Dutton on muuten jäänyt kiinni plagioinnista eli hän on Laura Huhtasaaren kanssa samaa ”tieteellistä” koulukuntaa.

https://www.suomenuutiset.fi/brittiantropologi-oulun-raiskausepidemiasta-suomalaisia-groomattu-rakastamaan-hyvaksikayttajiaan/

jounisnellman

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu