Purrako murentaisi perustuslain ja ihmisoikeudet-hohhoijaa

Katsokaa Riikka Purran tämänpäiväinen twiitti, en osaa sitä tähän kännykällä linkittää.

Tuosta vaarattoman oloisesta tyypistä on kuoriutumassa ruskeakarvainen putinisti, joka ilmeisesti haaveilee jonkinlaisesta oikeistodiktatuurista Venäjän malliin.

”Jos vasemmalta kysytään” – voit olla Riikka hyvä aivan varma, että kysytään. Sellainen demokratia meillä on. Varmaa on myös se, että perustuslaki ja ihmisoikeudet ovat pyhiä myös suurimmalle osalle oikeistoa.

Toisin kuin Venäjällä, me liberaalin demokratian puolustajat olemme ajoissa hereillä emmekä päästä asioita liian pitkälle. Me ymmärrämme kansaa – myös sitä pölhöjen laumaa, joka teki sinusta ääniharavan. He eivät antaneet sinulle mandaattia hyökätä järjestelmämme peruspilareita vastaan.

Suomen hallituksen mahdollisuudet vaikuttaa ”yhtään mihinkään” perustuslain ja oikeusperiaatteiden suhteen ovat pienet-siitä olen Riikka kanssasi aivan samaa mieltä. Joten tunnusta tosiasiat ja mukaudu järjestelmän palvelijan rooliisi- sitähän ”ministeri” tarkoittaa. Esimerkiksi valtion raha-asiat ovat tarpeeksi vaikeita sinulle, nämä korkealentoiset pohdiskelut voit jättää viisaammillesi.

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu