Purrasta ministeri? Anna mä nauran

Mitä jää jäljelle, kun politiikasta otetaan pois moraali ja arvot? Vain häikäilemätön pyrkyryys ja halu haastaa riitaa. Siinä on Riikka Purran koko kuva. Sen lisäksi, että hän on väestönvaihtoteorioihin uskova pesunkestävä rasisti ja halla-aholainen.

Maamme kasvava tyhmälistö saa mitä haluaa, tai niin se luulee. En aio ”tikahtua empatiaani” näitä petettyjä hölmöjä kohtaan. Jos äänestätte pahispuoluetta, siitä seuraa pahoja asioita.

Purran twiitti tänään: ”Politiikan moralismilla ei ratkaista yhtään ihmisten aiheuttamaa ongelmaa eikä arvostelua kannattaisi sotkea arvoihin.

Hyvispuolueiden hyvisedustajat voivat puolestani vaikka tikahtua omaan empatiaansa. Sitten taas ihmetelkööt, miksi maailma ei toimikaan heidän norminsa mukaan.”

https://twitter.com/ir_rkp/status/1647606051015991298

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu