Saksassa 7000 ihmisen mielenosoitus koronarajoituksia vastaan

Saksan Stuttgartissa pidettiin viime lauantaina mielenosoitus koronarajoituksia vastaan. Teemana oli ”perusoikeudet takaisin.” Kasvomaskeista tai turvaväleistä ei Bildin uutisen mukaan ollut tietoakaan. Monien lehtien mukaan paikalla oli 5000 henkeä, Bildin mukaan 7000.

Eihän tämä Saksan mittakaavassa mikään varsinainen suurmielenosoitus ollut, Mutta Saksan lehdet ovat huolissaan. Monissa lehtiuutisissa pelätään, että ”oikeistopopulistit” ja ”rokotusten vastustajat” ovat tämän takana ja saavat tästä vettä myllyynsä.

Mielenosoituksen järjestäjä, puolueettomaksi itseään tituleeraava IT-yrittäjä Michael Ballweg odottaa ensi lauantaina paikalle 50.000 ihmistä.

Jossain määrin kiintoisaa on, etten löydä tästä verkosta mitään tietoa suomeksi. Ehkä en vain osaa googlettaa. Suomenkin kannalta tällainen uutinen tulee herkkänä hetkenä, kun hallitus istuu parhaillaan päättämässä koronarajoitusten purkamisen aikataulusta.

https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/tausende-auf-dem-cannstatter-wasen-mega-demo-gegen-corona-regeln-70420878.bild.html

jounisnellman

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu