Suhteeni persuihin lyhyesti

Soitin alkuvuodesta 2007 Timo Soinille ja tarjouduin Perussuomalaiset rp:n eduskuntavaaliehdokkaaksi. Kävin esittäytymässä puolueelle Pitäjänmäen Henriikissä, sanoin ajavani monikulttuurista Suomea. En tullut valituksi.

Sittemmin persut ajautuivat rasistien ja Putinin käsiin. Sama linja jatkuu, jos Riikka Purra valitaan uudeksi puheenjohtajaksi. Luoja meitä kaikkia varjelkoon, jos Arto Luukkanen valitaan puoluesihteeriksi Seinäjoella elokuun puolivälissä.

Tässä yhteydessä haluan pyytää anteeksi Sinulta Jussi solvaustani Twitterissä, jonka olisi voinut tulkita jopa uhkaukseksi. Se oli maaliskuussa 2020, olin stressaantunut ja poissa tolaltani koronavaaran takia. Se ei tarkoita, että olisin Sinun kanssasi samaa mieltä mistään asiasta.

+3
jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu