Teemu Selänne haluaa NHL-kiekkoilijat ja muut huippu-urheilijat palvelukseen

”Kokoomuksen ja uuden hallituksen tulisi pitää huolta edes siitä, että NHL-kiekkoilijat ja muut huippu-urheilijat saadaan palvelukseen. He ovat tärkeitä esikuvia nuorille.” – tästä twiitistäni on kiekkolegenda Teemu Selänne viime yönä tykännyt.

”Iltalehdessä on aika hyytävä juttu suomalaisista miljonääri-”urheilijoista,” jotka pyrkivät lykkäämään asepalvelustaan välttääkseen sen sitten kokonaan. Kaikenlaisia ”erityisjärjestelyjä” vaaditaan, jotta päästäisiin tienaamaan isoja rahoja.” – blogistani viikko sitten. Tähän joukkoon kuuluu näköjään myös Suomen tällä hetkellä mielestäni menestynein ”urheilija” Lauri Markkanen, 25, joka pelaa ammatikseen koripalloa Yhdysvalloissa.

”Mitä urheilijoiden parjaamiseen tulee niin liekö kyseessä kateus vai mikä?”, kysyi blogini kommenteissa Jocke Rantanen. Ei kaimaseni, Teemulla ja minulla on aito huoli isänmaasta. Jos haluamme säilyä kansakuntana, meidän tulee pitää huolta toisistamme.

Mitä lähemmäksi kolmeakymppiä ihminen tulee, sitä vaikeampaa hänen on yleensä suorittaa varusmies- tai siviilipalvelusta työ- yms. esteiden takia. Selänne meni itse armeijaan 17-vuotiaana.

Kokoomus on ollut vaalikampanjassaan huolissaan varusmiespalveluksen välttelystä. Sopisi tämä teemaksi muillekin puolueille.

https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005857424.html

Ovatko ”urheilijamme” rahanahneita lintsareita?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jounisnellman/ovatko-urheilijamme-rahanahneita-lintsareita/

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu