Viron persut: Valmistautukaa voimankäyttöön ”komentaja” Trumpin puolesta

EKRE-puolueen – Viron persujen – puoluelehti Uued Uudised jyrähtää tänään voimallisesti Donald Trumpin puolesta Yhdysvaltain presidentinvaaleihin liittyen. Mielipidekirjoituksen on allekirjoittanut lehden toimittaja Kaspar Arro. EKRE on persujen sisarpuolue Euroopan Parlamentin Identiteetti ja Demokratia-ryhmässä.

Kirjoituksen mukaan Yhdysvalloissa on meneillään vallankaappaus, jossa presidentti Trumpia yritetään syöstä vallasta vilpillisin keinoin. Otsikko kuuluu: Miten käyttäytyä suuren Amerikan vallankaappauksen tiukoissa käänteissä?

Juhlallisin sanakääntein kirjoitetun jutun lopussa annetaan siihen ohje. Tiedon jakamisen lisäksi pitää olla valmis myös muuhun taisteluun:

Ja me peame olema valmis. Vaimselt ja füüsiliselt, sest asjade käik võib võtta ootamatuid pöördeid päevade ja isegi tundidega. Ühelt poolt tuleb arvestada, tõsine rünnak meie hea nime ja füüsilise tervise vastu võib tulla ka kohalikult tasandilt. Siseminister Mart Helme nad kangutasid juba ametist.

Teiselt poolt, me peame olema valmis tunnil X maksimaalselt omapoolselt toetama Ühendriikide seaduslikku presidenti ja tema toetajaid ka siit pisikesest Eestist, kui sealne olukord ei lahene muud moodi kui jõulisemaid meetodeid kasutades.

Oleme valmis, kui president Donald Trumpist saab sisuliselt kõikide maailma rahvuslaste ja konservatiivide ülemjuhataja. Komandör.

Ja palvetame ja loodame, et olukord laheneb inimkonna, Euroopa ja Eesti jaoks mõeldavalt kõige rahulikumal viisil ja tõde saab jälle pea pealt jalgadele seatud!

Oma käännökseni: ”Ja meidän pitää olla valmiita. Henkisesti ja fyysisesti, sillä tapahtumien kulku voi saada yllättäviä käänteitä päivissä ja jopa tunneissa. Ensimmäiseksi täytyy ottaa huomioon, että vakava hyökkäys mainettamme ja fyysistä terveyttämme vastaan voi tulla myös paikalliselta tasolta. Sisäministeri Mart Helmen he panivat jo viralta.

Toiseksi meidän tulee olla valmiita hetkellä X tukemaan maksimaalisesti omalta puoleltamme Yhdysvaltain laillista presidenttiä ja hänen tukijoitaan myös täältä pienestä Virosta, jos tilanne siellä ei ratkea muuten kuin voimakeinoja käyttämällä.

Olemme valmiit, jos presidentti Donald Trumpista tulee käytännössä koko maailman kansallismielisten ja konservatiivien ylin johtaja. Komentaja.

Ja rukoilemme ja toivomme, että tilanne ratkeaa ihmiskunnan, Euroopan ja Viron kannalta mahdollisimman rauhanomaista tietä ja totuus saadaan taas vähitellen nousemaan jaloilleen!”

Persut, anyone? : D

 

jounisnellman

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu