Pakolaiset sopivat federalistien suunnitelmaan

Palautetaan mieleen visionääri Alexander Stubbin kuuluisa liittovaltiopuhe https://www.youtube.com/watch?v=83EE-ypprZE Siinä Euroopan halutaan muuttuvan sotilaalliseksi supervallaksi, kansallisvaltiot mitätöidään ja kerrotaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Puhe on vuodelta 2008, mutta asia ei ole vanhentunut, koska federalistit jatkavat työtänsä.

Euroopan pakolaiskriisi saattaa kuulua federalistien suunnitelmaan kansallisvaltioiden lopullisessa alasajossa. Suomen kohdalla se tarkoittaa seuraavaa. Tilastokeskuksen (http://www.tilastokeskus.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html) ilmoittamista luvuista voidaan laskea, että 20-35 vuotiaiden suomalaismiesten määrä on vain puoli miljoonaa. Niinpä lähinnä arabimiehistä koostuvat siirtolaismassat aiheuttavat helposti sukupuolijakauman vääristymisen ja väestön etnisen rakenteen voimakkaan muuttumisen. Ehkä sukupuolijakauma korjaantuu, kun siirtolaiset tuovat naiset ulkoa, mutta ennen sitä naisten puute aiheuttaa vakavia ongelmia. Naisten saapuminen parantaa tilannetta. Tosin se lisää entisestään maahanmuuttajien osuutta, ja myös aktiivisen muuttovaiheen jälkeen muslimiväestön osuus jatkaa kasvuaan, koska muslimiperheisiin syntyy yleensä paljon lapsia.

Historia on opettanut, että imperiumit saattavat toimia hyvin erilaisista roduista ja kulttuureista huolimatta, mutta erilaisista etnisistä ryhmistä koostuva valtio ajautuu helposti kaaokseen, sisällissotaan tai kansanmurhaan, varsinkin jos voimakas johtaja puuttuu. Tästä hyvinä lähimenneisyyden eurooppalaisina esimerkkeinä ovat Tsekkoslovakia ja Jugoslavia.

Koska Suomen johtajat pääsääntöisesti ovat osoittaneet olevansa nahjuksia ja pässinpäitä, en usko, että kansallisvaltio Suomella on enää mahdollisuuksia, varsinkin kun yksi yhtenäinen kansa on nopeasti hajoamassa. Myös muissa Euroopan valtioissa tapahtuu sama. Ehkä ratkaisu tähän Euroopan ja Suomen vaikeaan tilanteeseen on liittovaltio ja uusi maailmanjärjestys, kuten Stubb liittovaltiopuheessaan sanoi: “Vaihtoehtoja Euroopan yhdentymiselle ei ole”.

jperttula
Sitoutumaton Tampere

Isä, insinööri, yrittäjä, maanviljelyn harrastaja. 1800-luvun loppupuolen arvot ja teknologia viehättävät.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu