Ei enää etäopetusta, sanoo Saramo

Nyt taisi opetusministeri Saramo vetää maton alta pääministeriltä luvatessaan, ettei enää ole tulossa koulujen siirtoa etäopetukseen edes paikallisesti  kun ns. sulkutila kahden viikon kuluttua päättyy. Ja samaan aikaan Marin lupaa järeitä toimia ”lekalla ei ruuvimeisselillä”.

Mitenhän Saramo on ajatellut lähiopetuksen jatkuvan, kun koulussa alkaa virus levitä oppilaiden ja henkilökunnan parissa? Altistuneita voi kerralla tulla satoja, nämä sitten karanteeniin kotiin ja koulu jatkaa toimintaansa lähiopetuksessa kuten ennenkin?

Itse uumoilin, että oman hiihtolomani jälkeen myös Pohjois-Savo yhtenä harvoista lähiopetuksessa olevista alueista siirtyy etäopetukseen, mutta maanantaina kuitenkin aloitamme normaalisti. Saas nähdä kuinka pitkään, Saramon puheet ovat kuitenkin vastuuttomia, koska näköpiirissä ei todellakaan ole viruksen hyytymistä.

Näyttää siltä, että Saramon tuntemus koulumaailmasta on yhtä ohutta kuin Anderssonin, jolle viime keväänä koko yläkoulun aineenopettajajärjestelmä oli iso yllätys.

 

+2
Juha Hytönen
Keskusta
Ehdolla kuntavaaleissa

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu