Elämme yhteiskunnassa, joka on täynnä sisäistettyä naisvihaa

Näin siis kuvaili somevaikuttaja Emmi Nuorgam Suomi Areenassa median, kansalaisten ja ilmeisestikin myös eduskunnan suhtautumista Tytti Yli-Viikarin erottamisprosessissa.

Nuorgamin väite on yksinkertaisesti täysin järjetön. Mikään ei puhu sen puolesta, että Yli-Viikari joutui jättämään paikkansa sukupuolensa (vai pitäisikö muodikkaasti todeta oletetun sukupuolensa) vuoksi. Jos toimii, kuten Yli-Viikari on todistettavasti toiminut, niin kuka uskoo, että mies olisi selvinnyt vastaavasta kuin koira veräjästä? Viimeisen 20 vuoden ajalta on helposti löydettävissä iso joukko johtavassa asemassa olleita miespuolisia poliitikkoja ja virkamiehiä, jotka ovat jättäneet paikkansa erilaisten väärinkäytösten ja hölmöilyjen vuoksi.

Kun eduskunnassakaan ei kuultu Yli-Viikaria kohtaan ymmärtämystä ja sentään naisedustajia on tietääkseni 92, niin ilmeisesti myös naiset ylläpitävät naisvihaa Nuorgamin maailmassa ihan ylemmällä päättävällä taholla.

En ole mokomaa somevaikuttajaa juurikaan noteerannut, mutta tämän totaalisen typerän lausunnon myötä en noteeraa senkään vertaa.

+1
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu