Helsingin väkivaltaiset nuoret ja maahanmuuttajien sopeutuminen

Muutama päivä on päivitelty väkivaltaisia nuoria, jotka eivät kunnioita aikuisia ja jotka kantavat teräaseita ja ovat valmiita käyttämään niitä melkein missä vaan.

Media on kertonut, että nämä nuoret ovat pääosin maahanmuuttajataustaisia. Maahanmuuttajia on tietysti monenlaisia ja monesta maasta ja kulttuuripiiristä, mutta herää kysymys, onko näillä mainituilla väkivaltanuorilla yhteinen tausta.

Monista syistä tätä ei varmaankaan media kerro, mutta luulenpa, että yliedustettuna ovat lähi-idästä ja islamilaisesta kulttuuripiiristä tulevat. Jos veikkaukseni on oikea, seuraa tästä kysymys, että miksi?

Onko olemassa syitä, jotka selittäisivät, miksi oletetusti lähi-idän kulttuuripiiristä tulevilla on enemmän vaikeuksia sopeutua kuin vaikka kauko-idästä tulevilla?

Vai onko tämä spekulaationi tulkittavissa rasismiksi…? Itselläni on kyllä ajatuksia syistä, mutta olisi hyvä kuulla, mitä tästä yleensä ajatellaan.

 

Juha Hytönen

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu