Hesarin 10.7. jutut Bäckmanista ja Zyskowiczista

Sunnuntain Hesaria tulee aina odotettua, ihan vain siksi, että siinä on yleensä muutama iso kiinnostava juttu.

Nyt sitten leimalla tutkivaa journalismia ykköseksi oli nostettu Johan Bäckmanista kertova ”Venäjän uskollinen mediasoturi”, kirjoittajana Outi Salovaara. Odotukseni olivat suuret, kuvittelin, että Bäckman perataan perusteellisesti.

Sen sijaan, että Bäckmanin toimintaa olisi yritetty  selvittää laajasti, toimittaja keskittyi lähinnä takavuosien lapsikaappauslausuntoihin ja ex-suurlähettiläs Hannu Himasen arvioihin. Melkoinen pettymys koko juttu, kun dosentti B:llä on sormensa pelissä paljon muussakin kuin jutussa keskeisessä osassa olleissa lapsikaappausasioissa.

Taas Ben Zyskowiczista kertova haastattelu/henkilöjuttu ”Vielä kerran ehdolle”, tekijänä Paavo Teittinen, oli juuri sitä tasoa, jota Hesarilta tulee odottaa. Sujuvaa kerrontaa, hyvät kuvat, toimittaja on perehtynyt taustoihin, mutta antaa haastateltavan äänen kuulua. Paavo Teittinen osaa ja luo uskoa siihen, että Hesari kannattaa tilata.

 

 

+3
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu