Huomio pois Haavistosta?

Vuodettiinko nyt tarkoitushakuisesti Maikkarille äärioikeiston uhasta Ohisaloa ja Toiviaista kohtaan? Tietojen mukaan KRP on jo pitkään tutkinut tapausta, mutta vuoto sattuu varsin sopivasti Haavisto-kohun jälkimaininkeihin. Herää pakostakin epäilys, että tällä kohulla yritetään peittää Haaviston saamaa mainekolhua. Tätähän jo muutama edustaja ehti epäillä, eikä varmasti ihan perusteetta.

Suosituin kandidaatti seuraavaksi presidentiksi ei kaipaa skandaaleja. Vihreiden kannalta on äärettömän tärkeää,  että kohu unohtuu mahdollisimman nopeasti. Muutenkin Haavisto on ollut tärkeässä tehtävässään al-Holin tapauksen paljastuttua hyvin varovainen, suorastaan näkymätön. Tämäkin voi olla enemmän tai vähemmän tarkoituksellista, Haaviston suosio näyttää pysyvän kovana silloinkin, kun mies itse ei ole paljoa näkyvillä.

Mielenkiintoista on kuitenkin nähdä, mitä tämä tapaus vaikuttaa presidenttipeliin. Oma veikkaus on, että tästä tulee seuraavaan galluppiin paha lommo, mutta vaaleihin on niin paljon aikaa, ettei kansa enää muista koko juttua. Edellyttäen että Vihreät onnistuvat jatkossa pitämään Haaviston kuvan kirkkaana.

Juha Hytönen

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu