Janne Kejo: Suomelle tehdään Ukrainat

Eli Puheenvuorossakin vaikuttanut Janne ”Pohjois-Korea on demokratia” Kejo lataa MV-lehden sivuilla nyt melkoisen vainoharhaista tekstiä. Ukrainassa on Kejon mukaan ollut vallassa maidanin jälkeen äärioikeisto, joka on harrastanut kansanmurhaa venäläisvähemmistöä kohtaan. Ja täten Venäjän sota on oikeutettu tai ainakin järjellinen vastatoimi.

Suomessa mennään Kejon mukaan samaa latua ja Kejo vihjaa, että venäläistaustaisia aletaan pian vainota. Bioaselaboratoriot voivat tulla Suomeenkin ja niissä tietysti kehitettäisiin USA:n johdolla uusia pandemioita.

Vähitellen Suomi aloittaa provokaatiot Venäjää vastaan, sitten kun Venäjä ärsyyntyy, niin Natosta ei todellista tule tukea ja jäämme Kejon mielestä yksin. Aseita toki annetaan kuten Ukrainallekin.  Ja kaikki tämä tapahtuu USA:n hegemonian varmistamiseksi lietsomalla muut maat sotimaan keskenään. Toisin sanoen Ukraina provosoi Venäjän hyökkäyksen ja takapiruna oli USA ja vastaavasti Kejon mukaan sama kohtalo on Suomella. USA on nyt suurissa vaikeuksissa ja ainoa toimiva keino on  Kejon mukaan provosoida sotia, jolla vahvoja kilpailijoita kuten Kiinaa ja Venäjää heikennetään.

Kejo on tietysti vain yksi toisinajattelija, mutta mielenkiintoista on se, että muutkin kommunisteiksi itseään kutsuvat tukevat ryöstökapitalistista ja diktatuurista Venäjää ja ymmärtävät sen päämääriä.

Selvää taas lienee, että MV-lehden fanijoukko tulee Kejoa täysin rinnoin.

+16
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu