Kärnä, nuuska ja eduskunnan kuppila

Iltalehti näytti uutisoivan Mikko Kärnän valmistavan nuuskaa eduskunnan kuppilassa, lähinnä protestiksi myyntikiellolle. En ymmärrä.

Myntikiellolle on olemassa täysin pätevät perusteet, nuuska on yksiselitteisesti haitallinen aine, jonka käytöstä tulevat seuraukset kuten suusairaudet maksetaan veronmaksajien kukkarosta. Nuuskan käytöllä ei ole olemassa mitään positiivisia vaikutuksia.

Kärnän protesti on lapsellinen veto, jos mies käyttää nuuskaa, mikä sinänsä antaa negatiivisen signaalin edustajasta, niin mitään tarvetta ei pitäisi olla sille, että asiasta väännetään jotakin performanssia.

Monessa mielessä nuuska on jopa inhottavampi kuin savukkeet, itsekin työssäni näen teinien sylkemiä nuuskapusseja vessoissa, porraskäytävien seinillä ja katoissa. Aikuisten tavat ovat ehkä vähän siistimpiä mutta yhtäkaikki inhottavia.

Nuuskamyönteisyyden viestiminen edustajalta on typerää. Ja vielä oman puolueen mies…

 

 

+3
Juha Hytönen
Keskusta
Ehdolla kuntavaaleissa

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu