Ossi Mäntylahti Sannikka-kohun uhrina

Iltapäivälehdet uutisoivat rasisminvastaisen katto-organisaation Rasmus ry:n erottaneen toiminnanjohtajansa Ossi Mäntylahden. Syynä Mäntylahden avautumiset eri sometileillä koskien perjantaista kohua Marja Sannikan ohjelmassa. Mäntylahdelta kun ei erityisemmin ymmärtämystä herunut Renaz Ebrahimin showlle kyseisessä ohjelmassa.

Mitäpä tästä? No Rasmus ry näyttää tukevan woke- ja cancel-kulttuuria täysin rinnoin ja ainakin leimaa entisen toiminnanjohtajan kommentit jos ei nyt suoraan rasistisiksi niin yhdistyksen arvojen vastaisiksi.

Tällä tempulla Rasmus ry ampuu itseään jalkaan, jos yhdistys leimaantuu entistä selvemmin yhden totuuden liikkeeksi ja jäsenjärjestöt ottavat etäisyyttä.  Tai sitten ei, mikäli tämä totaalisen yksisilmäinen woke-uskonto alkaa saada laajempaa suosiota.

Itse pahoin pelkään, että nuorempien ikäluokkien parissa woke on yhä kovempi juttu. Monet vertaukset taistolaisiin voivat vielä käydä toteen.

+12
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu