Paavo Väyrynen ja MV-lehti

Kirjoitin Puheenvuoroon 2.8.2022 ”Väyrynen radikalisoituu, US blokkasi uusimman kirjoituksen”. Sain sekä myönteistä että kielteistä palautetta kirjoituksestani, jossa arvelin Väyrysen lähenevän tunnettujen Putinin Venäjän asiamiesten Janus Putkosen, Johan Bäckmanin ja Leena Hietasen kantoja.

Ja nyt vähän näyttäisi, etten ollut aivan väärässäkään. Paavo Väyrynen kirjoitus kun löytyy MV-lehden mielipideosiosta aiheena mm. Uuden Suomen häneen kohdistama sensuuri..

Väyrynen lienee tunnetuin suomalainen poliitikko, joka tässä valemediassa on esiintynyt. Päätoimittaja Putkonen epäilemättä hykertelee käsiään, mutta ihan oikeasti, kuinka moni Väyrysen vannoutunut kannattaja pystyy hyväksymään esiintymisen mediassa, joka ei noudata mitään vastuullisuutta, vaan syytää mitä mielukuvituksellisimpia valheita?

 

Huom.  Korjasin yhtä lausetta. Alunperin kirjoitin, että ”Paavo Väyrynen kirjoittaa MV-lehden mielipideosiossa”, nyt siis niin, että Paavo Väyrysen kirjoitus löytyy Mv-lehden mielipideosiosta”.

Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu