Puoluerintaman hörhöimmällä sektorilla on kova pöhinä, uusimpana yrittää Totuuspuolue

Elämme mielenkiintoisia aikoja muutenkin kuin puhtaasti turvallisuuspoliittisesti katsottuna. Puoluerekisteriin on yrittämässä monenlaista ryhmittymää ja nimenomaan sinne nationalistisputinistiseen päähän.

Jo vakiintuneen venäläismielisen VKK:n ohella samoilla vesillä kannattajakortteja kalastelee Ossi Tiihosen Vapauden liitto ja uusimpana Jaana Kavoniuksen luotsaama Totuuspuolue.

Puoluerekisterissä löytyy myös ihan aito fasistinen puolue Suomen Kansa Ensin (SKE) ja kannattajakortit kokoonhaalinut  äärikansallinen Sinimusta Liike, jonka rekisteröityminen on vain ajan kysymys. Sinimustat poikkeavat muista käsittääkseni siinä, ettei heillä ole mitään sympatioita Venäjää kohtaan.

Sen lisäksi ovat olemassa vanha tuttu Kansalaispuolue ja Seitsemän tähden liike, joiden agendaan kuuluu jonkinasteinen Putinin Venäjän tukeminen ja Nato-jäsenyyden vastustus, kuten VKK:n,  Vapauden liiton ja Totuuspuolueen ja SKE:n.

Eikä pidä unohtaa vanhaa tuttua SKP:tä tai Kommunistista Työväenpuoluetta, jotka nekin käsittääkseni tukevat Venäjän päämääriä ja vastustavat maamme Nato-jäsenyyttä.

Jos olisin Nato-vastainen ja Putinin Venäjää kohtaan sympatioita tunteva kansallismielinen, niin sekaisinhan tuosta puoluepaljoudesta menisi…

 

 

 

+13
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu