Väyrynen radikalisoituu, US blokkasi uusimman kirjoituksen

Niin siinä vain kävi, ettei Väyrysen uusin blogikirjoitus ”Leviääkö sotiminen Balkanille” kestänyt kauaa Puheenvuorossa. Väyrysen omilla sivuilla se tietysti näkyy.

Olin jo kommentoimassa kirjoitusta, sillä nähdäkseni Väyrynen lähenee askel askeleelta Suomen tunnetuimpien putinistien kuten Putkosen, Bäckmannin ja Hietasen kantoja. Poistetussa kirjoituksessaan Väyrynen suositteli linkkaamaansa Scott Ritterin videota. Ritterin mainosmiehenähän on Puheenvuorossa toiminut Venäjä-fani ja putinisti Tatu Tyni.

Ritter taas on pesunkestävä Kremlin äänitorvi, jonka näkemyksen mukaan Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli täysin oikeutettu ja esimerkiksi Buchan sotarikokset ovat Ukrainan ja USA:n lavastus.

Linkatussa videossa Ritter kehottaa suomalaisia vaihtamaan nopeasti hallitusta, sillä Nato luhistuu Venäjän voittaessa ja Natoon hakeutumalla Suomi tuhoaa itsensä kansakuntana. Ritterin mukaan nimenomaan Nato-hakemus on kuin matkalippu Titaniciin eli tyhmät suomalaiset eivät tajua sen johtavan kansakunnan tuhoon. Erdogan saattaa vielä pelastaa Suomen jarruttamalla hyväksymistä, arvioi Ritter.

Tällaistä videota suosittelee moninkertainen kansanedustaja ja ministeri, presidenttiehdokas ja Keskustan ex-puheenjohtaja Väyrynen. Kirjoitus kirjoitukselta Väyrynen asemoi itsensä entistä selvemmin marginaaliin.

Nyt alkaisi olla aika Keskustan herätä ja ilmoittaa jopa Saarikon suulla, että puolue sanoutuu täysin irti Väyrysen ajatuksista.

+38
Juha Hytönen
Keskusta

Työkseen isänmaan toivoja opettava peruskonservatiivi kepulainen ja maalla asuva äijä itäisestä Suomesta. Kestävyysjuoksua lappu rinnassa vuodesta 1984 ja toivottavasti vielä pitkään eteenpäin. Spesiaalialoja historia ja maanpuolustus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu