Elvytyspaketti, Suomelle?

Suomi maksaa EU:lle 6600 000 000, josta saadaan takaisin 2700 000 000 euroa – eli ”silmänkääntötemppuun” häviää 3900 000 000 euroa!

Taikurin apulaiset, Marin & kumppanit harhauttavat niitäkin, jotka vielä epäilevät että jospa taikuri ottikin hölmöliiniltä lompakon tyhjäksi. Ja nyt näille epävarmoille uskottelevat että ”itseasiassa taikuri onkin joulupukki!” Hölmöliini ei olisi osannut käyttää omia rahojaan yhtä viisaasti kuin taikuri, siksi taikuri palautti vain osan!

Hölmöliini on tietenkin Suomen hallitus.

Vertailun vuoksi: Suomi houkutteli sellutehtaan investoimalla sen saamiseen n. 200 miljoonaa. Mitähän kaikkea Italiaan, maahan jonka kultavarannot ovat 2451,85 tonnia, investoidaan suomalaisten rahoilla? Ja mitä kaikkea tuolla osuussummallaan 6,6 miljardilla Suomeen saisikaan? Houkuteltua 32 sellutehtaan kaltaista ivestointia lisää? Ja niillä kaikilla lukuisilla jo aiemmin maksetuilla nettojäsenmaksuilla ja muilla tukipaketeilla?

Suomihan on tukenut EU:n jäsenmaita jo aiemminkin järkyttävillä rahasummilla. Kreikkaa (reilulla miljardilla), Portugalia (reilu miljardi), Irlantia (?)..ja nyt siis Italiaa ennätyssummalla…kertaluontoisesti…ei jää viimeiseksi jos samat hölmöliinit saavat mandaatin rahoistamme päättää!

Näiden kaikkien hankkeiden siunaajia ovat Suomessa olleet SDP, Kokoomus, Keskusta, RKP, Vihreät ja Vasemmisto. Nimensä näissä historiaan ovat saaneet mm. Katainen (Kok.), Urpilainen (SDP) – ja sittemmin huippupaikan suojaisessa työssä huippupalkalla. Ketkähän nykyhallituksen ministereistä ovat tässä jonossa?

On selvää että nämä eivät lopu. Suomea viedään vastakin kuin lammasta. Eikä Suomelta varmaankaan lopu lainarahat näihin osallistua. Tai monenlaiset leikkaukset Suomessa. Tai veronkorotukset. Tai erilaiset uudet maksut kansalaisille.

Ei myöskään lopu hehkutukset siitä mitä kaikkea kivaa näillä takaisin saaduilla murto-osilla saadaan…. ko. puolueiden taustarahoituspiireihin ja hankkeisiin valutettua ”EU-palautusrahaa”.

Suomessa ei ole Italian, tai muiden etelänmaiden kaltaista korruptiota. Täällä kaikki tehdään ihan laillisesti.

Minusta nämä paketit yksi kerrallaan ovat olleet, ja ovat vastakin nauloja arkkuun Suomelle ja suomalaisille – ja Suomen kilpailukyvylle.

Sanotaan: Hullu saa olla…mutta että vielä tyhmä!? Kysyn: Eikö mikään ole suomalaisille EU-touhuiluissa liikaa? Missä kulkee sinun mielestä UE-jäsenyyden hinnan raja? EOS ei vastausvaihtoehto.

+11
JuhaJr
Perussuomalaiset Vantaa

Olen varavaltuutettu Vantaalla - ehdolla kuntavaaleissa 2021, Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan varsinainen jäsen (PS) ja sen Miesjaoksen varapuheenjohtaja. Perustajajäsen: Isät lasten asialla ry (ILA), toiminut useana kautena sen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Myös toiminut mm. Miesjärjestöjen keskusliitossa (MJKL) ja Miesten tasa-arvo ry:ssä (MTA) ja Vantaan perussuomalaisissa ja urheiluseuroissa.

Olen monialainen, luova sekä yhteistyöhalukas kehittäjä: lainsäädäntö-ja viranomaismenettely-, ennaltaehkäisy-, tehokkuus-, ihmisoikeus-, lastensuojelu-, tasa-arvo-ja yhdenvertaisuusasioissa. Myös liikunta-ja harrastusasioissa olen aktiivinen. Rahojen tuhlaaminen tehottomiin kohteisiin lopetettava, laitetaan ne tehoaviin - perusjärkeä peliin! Kehitetään yhdessä Vantaata, Suomea ja Eurooppaa paremmaksi - mutta ihan Suomesta alkaen!
Olen tehnyt Vantaan suosituimmat kuntalaisaloitteet ja muutaman muun. Vuoden 2016-suosituimman (Vantaalle Tikkurilaan 1. maauimala - aloitteessa yli 7400 osallistujaa!).

Olen isä, liikunnan ystävä, kalastuksen ystävä, luonnon ystävä, rakastan naisia - feminismiä en pidä tasa-arvoliikkeenä.

Kirjoitukseni täällä edustavat henkilökohtaisia näkemyksiäni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu