Voiko virus asentua ihmisen perimään?

Tietokoneeseen virus voi asentua. Se tekee sen, mitä se on ohjelmoitu tekemään. Näinhän ”oikeatkin” virukset toimivat. Virukset ovat jonkinlaisen rasvapalleron ja proteiinirakenteen sisällä olevia ohjeita mm. itsensä monistamiseen. Siis loisia pahimmasta päästä. Ne voivat saada kantajansa tekemään monenlaista ikävää ja vaikuttaa monella tavalla. Kammottavimpia esimerkkejä lienee raivotauti.

Ihmisen geeneistä osa on viruksista peräisin. Vastaus otsikon kysymykseen on siis kyllä. Entä miten viruksen perimä on päätynyt osaksi ihmisen perimää? Tähän en ole löytänyt vastausta, mutta joku muu voi sen hyvinkin tietää. Voisiko jonkun viruksen perimä siirtyä osaksi nykyihmisen perimää?

Mitä jos joku osaisi luoda synteettisen viruksen, joka leviää tehokkaasti ihmisestä toiseen? Mennään vielä muutama askel syvemmälle mielikuvitusmaailmaan. Entä jos joku osaisi luoda viruksen, ja sille haluamansa perimän, joka asettuisi osaksi ihmisen perimää? Näin voitaisiin muokata laajojen ihmismassojen perimää.

Myönnettäköön, että nyt ollaan jo salaliittoteorioiden maailmassa, vähintäänkin siellä faktan ja fiktion rajamailla. Mutta eikö olisi tehokas keino ”vaikuttaa” ihmisiin?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu