Elämänmuotomme takuu

Eräs valveutunut verkkotuntija kertoi, että rahalla voi saada googlessa tiettyjä asioita esille, jolloin muuta voi jäädä ainakin tällä tavoin epäsuorasti vähemmälle. Näin, esim vaalien alla.

En muista kertojan nimeä, mutta on julkkis, maailman tasolla. Näitä alkaa olla jo monenlaisina. Ilmiö sekin.

Jos viestintää voidaan hukuttaa rahalla, tai ostaa muulla tavoin pois tapetilta, niin suorempi kansalaisviestintä voi olla karsittua, tai tätäkin vaikuttavampaa, jos karsinta on valittua jolloin tapaa, oli mukanaolevien minimointikeino tarkemmin ottaen, mitä onkaan.

Karsinta itsessään ei ole hyvä, tai huono, tosin tästä päätymästä voi arvella jotain, menneen perusteella, tai mennyt on ainakin huomioitava arvioinnissa.

Siinä kun puhuttu vaalitulosten peukaloinnista, niin esim Facessa on kokeilevasti tehty monenlaisia peukalointeja. Mitä ovat noiden sovellutukset, sitä epäilty.

Algoritmit voi kääntää jokus helposti mihin vain, tai helpoksi viedyt suuntaamiset, rakennetaan yleensä sopivan mahdolliseksi. Algoritmit eivät itsessään ole hyvää tai huonoa.

Se, ettei ihminen tiedä, missä algoritmissa mukana, ei voi olla aina kovin lupaavaa. Todellisuuden suhteen tämä on tietysti tilanne, tosin hakeutumiset ja kysymykset, tästä pohjasta suuntautuen, voi johtaa aika erilaiseen todellisuuteen.

Kaikki viennit eivät kestä päivänvaloa. (Ei toisaalta tarviskaan)

Toiminta yleisesti ilmenevänä, ja siihen helposti kytkeytyvä piirre olla syrjemmässä, on yleisinhimillinen, jonka jokainen voi tunnistaa, joissain yhteydessä, ja tyyli on tosiaan must, tosin ei välttämättä kaikkialla, tai tavoitteenomaisena kokonaisemmin.

Eräs löydös tuon kerronan jälkeen, on paradoksaalisen oloinen.

Kun pyritään tosiaan kokonaisuuteen, niin vaikka voimakasta irviehdotusta ja tuontia vahvoina, ja vievinä, niin ainakin haasteen suunnassa on vientiä, isompia voimia myöten, jopa tiiviyteen pyrkien.

Aivan kuin jokin ei tässä silti välttämättä täsmäisi. Ehkä tulisi arvostaa enemmän ihmisen keskeneräisyyden riskejä, kaikesta vahvasta ja loisteliaasta huolimatta. Jopa elämänmuotoa kauttaaltaan tulisi arvioida, vaikka tabun tappavaa, suuren aiheensa takia. Voiko tässä kohden pitää päätä miten kauan pensaassa?

Mikä on sen tehdynmukaisen kokonaisuuden (1!) reaalinen vastavoima, johon voi liittyä jotain takaavaa kykyä, varmuutta, tai potentiaalia, kaiken aikaa sopivasti? Tuo on varmasti olemassa. Eri asia, katsotaanko sitä, tai hyväksytäänkö se olemassaolevaksi. Mikä liittää meidät elävinä kokonaisuudesaan, johonkin takaavaan vastavoimaan?

En lähtenyt pohtimaan juttua perinteisesti vaikuttavien uskonnollisen maailmojen kannalta, tai en osaa liittää tämän puolen vaikutusta, aiheen selkeyttämiseen, tai että millä tavoin voisi olla esteenä, vaikka tämänkin voinee liittää siihen, mikä ihmisille on luonteeomaista, jos kerran ihminen, väitti mitä yritti.

juhamyllarinen

Lappeenranta Foorumi: <a href="http://jatkumo.net" title="http://jatkumo.net">http://jatkumo.net</a> Email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu