Entä jos…

Maailma ei ole sitä, mitä ajattelet sen olevan?

Kun tavan kansalaiselle jää lähinnä usko ja luottamus, ja toisaalta toivo, koska vaihtoehtona on tarttua tarjottuun, tai jättää se,.. on asiat tosiaan epävarmuuden varassa.

Tähän tilaan toisaalta käy se, että edes jotain liittymiskelpoista, on esillä. Vaikka ei vakuuta, niin näkemyksiin jotenkin ”ajautuu”, kuten tarvitsevan kohdalla, vaikka mainosten yhteydessä.

Jos haluaa seurata valtaa, seuraa rahaa, korruptiota, hierarkiaa, pankkeja, liiketoimintaa, … käskytysketjua ylempää,.. tottelemisen sijaan,… mitä todellakaan ei voida tehdä, vaikka määräävimmät voimat ilmenisivät noilta suunnilta.

Ainoa, mitä voi lukea, on seurata mitä tapahtuu. Millä tavoin muutoksia ilmenee nopeasti, pitemmän ajan kuluessa, ja miten niitä selitään.

Millä tavoin luonnolliseksi, tai luonteviksi katsotut kulkuvaihtoehdot, motivoivan ja mukanaolevan ympäristötuen sijaan, törmäävät esteisiin.

Toteuttaako edes joku jotain vaihtoehtoista? Ja jos, niin millaista se voi olla?


Entä jos korona, ja sen kulku on käsikirjoituksesta, vaikka suorista toimijoista kovin moni, ei näin ajattelisi?

Vanhuksilla on paljon taloudellista valtaa, työelämän, ja kertyneen perintönsä perustella, ja jos mennään niukilla, nuorten siivu kokonaisuudesta, on vähäisempi. Tilanne tässä suhteessa voi vaihdella.

Intressit ovat eräs kohta, mikä liittyy valtaan. Millä tavoin vanhoja ja yleisesti ennemmin kuolevia voidaan hyödyntää?

Veteraanit ei käy. Kunniapuheet menevät arvottomiksi, kun hoitopaikkojen todellisuus käy ilmi, ja vanhuskuolemat, milloin missäkin.

Ratkaisu: Korona tehtynä, tai kuin taivaan lahjana.


  • Venäjä hyökkäsi Suomeen tekaistuin perustein… Uskon.
  • Kuussa on käyty… Varmaan.
  • WTC-tornit luhistuivat kuten räjäytyksissä… Vähän näyttää siltä.
  • Imperialismi, tai sen kaltainen toteutuu, korkeatasoisesti… Eiköhän osata.
  • Tietojen keruu kansalaisista, yksityistarkoituksiin… Juoni, ja kulutkin ehkä, pitkälle sitä, mitä Snowden kertoo.
  • Yhdysvallat eivät halua seesteistä maailmaa, vaan järkyttävät sitä, sen kun pystyvät… Jep. On osa sitä kulttuuria, ja sen suhdetta muuhun, johtavalta / läpilyöneeltä taholtamme. ”Kun paikka, on oikeus.”

Mikähän on lasku, koronan hoitelun jälkeen? Mitä maksavat näytteet, ja mitä on ollut niiden hyötyarvo? Mitä kaikkea on pysäyttäminen aiheuttanut taloudelle siinä mielessä, että sen vuoksi ollaan ongelmissa, ja mitä hoitoa ongelmiin haetaan?

Kun ajatellaan WTC-iskua, niin maalaisjärki kertoo enemmän, että jos rakennuksen kantavat osat pettävät jostain kohtaa pilvenpiirtäjää, ei luhistuminen voi olla kuin niissä räjäytyksissä, jotka jopa huolellisen valmistelun jälkeen voivat muuta kuin yhtä tomupilveä.


Merkittävää näissä voi olla se, että tarvitaan epäselväksi jääneitä, kyseenalaisia tilanteita, koska niihin ei voi olla törmäämättä, erilaisissa hankkeissa.

Jokin käytäntö ja kulku, merkittävänä ja laajasti ihmisten kesken jaettuna, luo kirjoittamattoman ennakkotapauksen, jonka valossa tapahtumia tarkastellaan.

Käsitysvoitot tosiaan voivat merkata, jos kyseessä on valta ja vakuuttavuus. Hallinnasta, ja hallintatavasta tulee aivan toisenlainen, mitä osaisi ajatella, tavan ihmisenä.

Epäily on tässä liikaa odotettu, koska tulisi olla kyseenalaistava sitä kohtaan, mihin itse on sidottu, käytännössä kaikin vaikuttavin tavoin.


Narsistien yhteydessä, sanotaan, että uhri voi menettää täydellisesti kosketuksen todellisuuteen. On sellainen käsite kuin: gashligthing.

Hilterin ajalta, tämä ilmiö tulee kyllä esiin, ja sillä tavalla painotettuna, että muu jää edelleen varjoon. Elääkö Hitler? Vaikka ei, niin effektiivisesti ottaen, kyllä.

Kun yhteiskunnan tasolla ajatellaan, että huipulla pärjäävät häikäilemättömimmät, ja toisaalta on sitä valtaa tajolla, sitä janoaville, niin voisikohan tämä sitten tarkoittaa jotain?


Voi kuitenkin olla, että narsismi yksittäispiirteenä, voi olla osa sitä käsitystarjontaa, jonka kautta vallitsevuus ei oikein voi tulla ymmärretyksi.

Ihmisethän toimivat tietyllä tavalla helposti, jo itsesuojelullisista syistä, ja toisaalta, jo kauan ennen tällaista.

Mm yhteenkuuluvuus korostuu. Kun sen mahdollisuutta on vähemmän, on selkeä paikka tarjota jotain, tähän kohtaan. On ”antajan markkinat.”

Ihmiset kuplautuvat, ja saavat olla tekemisissä oman ihanuutensa kanssa, johon on mahdollisuuksia paljon tarjolla, ja toisaalta pitää yllä sitä, että tarvitsevuutta tähän perustarpeeseen, myös säilyy.


Voi olla, että tarvitaan tavan johto, kuten näistä on ajateltu, ja toisaalta se ohjaus, josta monella tapaa puhutaan, jopa perinnesatujen tasolla.

Kuviot täytyy vain piilottaa, ajan tason mukaisesti, ellei kunnon järjestelmää, mistä toisaalta myös paljon puhutaan.

Ajatellaan vaikka videopuheluita, ja kuplien välisiä yhteyksiä. Miten hoituvat, kun välillä on ohjelmistoa algoritmeja, joiden avulla tarkkailllaan kaikkea, kasvon mikroilmeistä lähtien. Tuskin tarvitaan edes mitään siruja ja jatkeita aivoihin, ja sen tason kontrollikeinoja, vaikka niistäkin puhutaan.

+1
juhamyllarinen
Lappeenranta

Kuulun siihen ihmisryhmään, jolla ei ole tulevaisuutta.

Email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu