Kapitalismi toimii, eikä vaihtoehtoja ole

Menee ihan osallistuvan tekemisen, tai sen kaltaisen tuloksena, seuraava arvelu …

Joskus tuli kerrottua, että drone-linja on hyvä, ja edistettävä, eikä olisi ainakaan vastustettava. Äskeinen koskee toimijaa, jolla itsellään on odottaa selkein perustein vahvuutta tältä alueelta, tai saatavaa on riskinottamisen arvoisesti liikkeellä.

Sovellutus ajatuksesta, näkyy mielestäni UV-sodassa, mikäli kerronta siitä on jokseenkin kohdallaan.

Sama on kapitalistisen linjan soveltamisessa, niin kaupallisesti kuin ihmisten ja joukkojen toimintaa kokonaisemmin linjaavana. Kun on lupa tehdä tulosta, siis jokaisella periaatteessa, sama ei voi olla koskematta myös sitä, joka on näissä suvereenimpi, ennenpitkää.

Simple, vaikka tätä on totuttu ottamaan hyvinkin vaikeana kysymyksenä. Oletukseni on, että väite on osuvuudeltaan hyvä.

Väite tällaisena, voi vaatia lisää lihaa, luitten ympärille, … ihmisen tapauksessa.

Hyvää väitteessä (arvelu-pohjainen) on kuitenkin se, että orjentoi näkemään maailmaa, ja etenkin sen peruskulkua ”toisin” (ERI VINKKELISTÄ, VINKKELIKIRJO).

Tarjonta edellisessä mielessä on… sanoisiko että köyhää. Köyhyyden voi toisaalta löytää tätäkin kautta, tai jäljittää sen massiivisen läsnäolon. Voitaisiin puhua vinkkelisurkastumasta.

Isoista (tai isosta) on kyse. Isosta voisikin tehdä sen jutun. Tuntus vähän reilummalta, ne viipaleet.

Vaikea sanoa, millä tavoin kulku on jäänyt keskeneräiseksi, tai mitä ylipäätään tästä voisi päätellä, ja mitä selkeästi ottaa sovellettavaksi. Tämä ei olekkaan enää niin simppeli… ellei tosiaan pääse ”asian”tasalle.

Yleensä ei kirkastu, ainakaan kovin nopeasti, ja nekin mukaantulemiset vahvoilla viiveillä. Kontrastia tässä toisaalta voi ajatella syntyvän. On vähän kuin yötä ja päivää. Unta ja valvetta.

Jonkun entinen ministerin (YK) perushokemistoon kuului uni, ja uneliaisuuden teema. Ajankohtaisesti tähän voisi ehkä poimia intersektionaalisen oloista, ja miten jopa sen kautta, voi alkaa jo toteutua samaa. Tämä on sitten omaa kontribuutiotani, jota toistellut vähän eri muodoissa.

YK tulisi ehkä yrittää uudistaa, tai pitäskö yksinkertaisesti tehdä jotain muutakin.

0
juhamyllarinen
Lappeenranta

Ajatukseni maailmasta on tasapainoinen ja eheä, läheltä ja kaukaa. Pidän yksinkertaisuudesta perusarvona, jolle voi rakentaa muutakin jos tarve.

Hyvän maailman peruskaava on helppo. Joka asemassa tekee sen, minkä tietää hyväksi, ja jos ei, on valmis kokeilemaan uutta, jotta löytää perustaa.

Sama periaate kun joka tasolla, jos tasoja on erilaisina... voi aidosti odottaa läpilyövää tervettä normalisoitumista.

Kynnyksetön email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu